Închide meniul
VIDEO

Bergerac – Lyon 1-2, în AntenaPLAY. Lyon s-a calificat în optimile Cupei Franţei după un duel foarte disputat

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 23:40

Reclamă
Bergerac – Lyon 1-2, în AntenaPLAY. Lyon s-a calificat în optimile Cupei Franţei după un duel foarte disputat

Bergerac – Lyon LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Lyon încearcă să obţină calificarea / Profimediaimages

Meciul Bergerac – Lyon 1-2, din 16-imile Cupei Franţei, a putut fi urmărit în această seară, de la ora 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Lyon a reuşit calificarea cu un gol marcat de Caqueret în minutul 78.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şase partide din această fază a competiţiei vor fi transmise, în total, vineri, sâmbătă şi duminică în AntenaPLAY. Olympique Lyon a deschis balul împotriva unei echipe din liga a 4-a.

Bergerac – Lyon 1-2 în AntenaPLAY

Min. 90+5: Fluier final! Lyon a reuşit să se califice în optimile Cupei Franţei, nu fără emoţii

Min. 78: Bergerac – Lyon 1-2! Caqueret a marcat cu un şut în forţă de la circa 16 metri, după un corner bătut de pe partea dreaptă

Min. 45+1: Bergerac – Lyon 1-1! Escarpit a egalat surprinzător!

Reclamă

Min. 37: Bergerac – Lyon 0-1! Fofana a deschis scorul din pasa lui Lacazette

Min. 1: A început partida!

Kylian Mbappe şi celelalte staruri ale lui PSG promit recital sâmbătă seară, pe terenul lui Orleans. Parizienii au ajuns în această fază a competiţiei după o victorie istorică cu Revel, scor 9-0. Mbappe a fost autorul unui hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor din Cupa Franţei, care se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY:

Vineri

  • Bergerac – Lyon, ora 21:45, AntenaPLAY

Sâmbătă

  • Nantes – Laval, ora 15:30, AntenaPLAY
  • Bordeaux – Nice, ora 18:30, AntenaPLAY
  • Orleans – PSG, ora 21:45, AntenaPLAY

Duminică

  • Clermont – Strasbourg, ora 18:30, AntenaPLAY
  • Rennes – Marseille, ora 22:05, AntenaPLAY

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9

Kylian Mbappe a scris istorie după hattrick-ul din Revel – PSG 0-9, meci de a fost LIVE în AntenaPLAY. Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria celor de la PSG în Cupa Franţei.

Mbappe a doborât un nou record în tricoul celor de la PSG, în meciul din Cupa Franţei. După cele 3 goluri marcate cu Revel, Mbappe a ajuns la cifra de 29 de goluri reuşite. Astfel, Mbappe l-a depăşit în acest clasament pe Francois M’ Pele, cel care avea deţinea recordul cu 28 de goluri.

Starul francez a deschis scorul în duelul cu Revel, formaţie din Liga a 6-a şi a marcat şi golul de 4-0, după o pasă superbă, cu călcâiul, a lui Marco Asensio. Tot spaniolul i-a pasat decisiv şi la a treia reuşită. Partida campioanei Franţei se vede live în AntenaPLAY.

Reclamă

Kylian Mbappe a marcat în minutul 16 al duelul cu Revel. Carlos Soler i-a pasat perfect la marginea careului starului francez. Mbappe a preluat şi a şutat pe lângă un apărător al lui Revel.

Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe portarul advers, astfel că Mbappe şi-a trecut în cont al doilea gol din 2024. Ulterior, în minutul 45, Kylian Mbappe a reuşit „dubla”. Marco Asensio i-a pasat spectaculos, cu călcâiul, iar starul francez nu a stat pe gânduri şi a punctat cu o lovitură de cap.

Mbappe a reuşit hattrick-ul imediat după pauză, în minutul 47. Tot Marco Asensio i-a pasat decisiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și