Închide meniul

Billel Omrani îi spune spune „pas” lui Gigi Becali! Echipele care îl vor pe atacantul francez după despărţirea de CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 9:00

Billel Omrani îi spune spune „pas lui Gigi Becali! Echipele care îl vor pe atacantul francez după despărţirea de CFR Cluj

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

Colaj Profimediaimages / Hepta

Billel Omrani îi spune spune „pas” lui Gigi Becali. Atacantul francez care s-a despărţit de CFR Cluj are ofertă pe masă de la FCSB, însă vrea să plece în afară. Acesta se află în negocieri avansate cu Konyaspor, echipă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Billel Omrani îi spune spune „pas” lui Gigi Becali

Totuşi, atacantul cotat la 1.6 milioane de euro nu vrea să mai audă de Liga 1. Potrivit haberdairesi.com, acesta se află în negocieri avansate cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii se află în căutarea unui atacant pentru sezonul următor, când vor ataca titlul, dar şi un parcurs cât mai bun în Conference League.

De asemenea, cursa citată notează că şi Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este interesată de serviciile lui Omrani. Totuşi, şansele unui transfer sunt mici pentru că atacantul vrea să rămână în Europa.

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj

Billel Omrani (29 ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali, are ofertă pe masă de la FCSB, vicecampioana României.

Reclamă

”Mulțumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final! Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului.

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul „alb-vișiniu”, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști! Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.

Atacantul francez a avut un mesaj emoționant de despărțire pentru fanii din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

“Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu.

Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a transmis acesta.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaș pe care îl vrea Omrani

Gigi Becali visa să-l aducă pe atacantul cu cetățenie franceză și algeriană, însă salariul solicitat i-a dat planurile peste cap.

Becali anunță că nu este dispus să achite suma uriașă de 600.000 de euro pe an pentru vârful care se va despărți de CFR Cluj în această vară.

“La Omrani da, dar nu v-am spus… vrea 600.000 salariu. Nu? Cine îi dă 600.000 de euro salariu lui Omrani? Au vorbit nişte impresari. Eu nu îi dau 600.000 salariu, dar el îşi găseşte prin Arabia, prin Turcia. La revedere, cine riscă, riscă.

Acum cu războiul, noi nu ştim. Credem că nu o să fie niciun fel de problemă economic pentru România. Dar nu ştim asta. Eu când e o necunoscută, mă acopăr. Nu fac cheltuieli mari, mă asigur.

Ce să fac? Mă refer la cheltuit milioane. Îmi iau nişte măsuri şi nu foarte mari. Nu fac achiziţii, nu fac milioane de euro pe jucători.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și