Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Boban Nikolov a trăit o dramă! „Îmi venea să mă arunc de la balcon!” Cum l-a „salvat” Răzvan Marin: „Dormeam pe parchet!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 10:28

Boban Nikolov a trăit o dramă! „Îmi venea să mă arunc de la balcon! Cum l-a „salvat Răzvan Marin: „Dormeam pe parchet!

Boban Nikolov, în Italia - Macedonia de Nord 0-1

Profimedia Images

Boban Nikolov a dezvăluit prin ce dramă a trecut. Internaționalul din Macedonia de Nord, care a eliminat Italia din drumul spre Mondiale, a fost la un pas să se lase de fotbal, la nici 20 de ani. Într-un interviu pentru AntenaSport, fotbalistul format de Gică Hagi a povestit cum a fost „salvat” de Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coleg cu el la Viitorul, pe atunci, Răzvan Marin venea de acasă special pentru a dormi cu el în cameră, pentru a-l susține. Nikolov a povestit la AS.ro LIVE drama prin care a trecut la nici 20 de ani.

„Am avut probleme cu accidentarea, nu puteam să merg, mergeam cu căruciorul. M-am chinuit un an de zile. Două săptămâni mă antrenam, după aceea nu mai puteam. Voiam să mă las de fotbal. Puteți să îl întrebați și pe Răzvan.

Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon. Venise Răzvan Marin să doarmă cu mine în cameră. Nu puteam să mă mișc. Vreun an și ceva a durat asta. Am făcut operație, după a revenit durerea. Am stat numai pe pastile”, a povestit Boban Nikolov la AS.ro LIVE.

Drama lui Boban Nikolov

Boban Nikolov a povestit cum s-a ales cu pubalgia și cum l-a vindecat „un om care făcea masaj”.

Reclamă

„M-am trezit într-o noapte ca și cum mă tăia cineva cu cuțitul. Atunci, era antrenor Bogdan Stelea și îmi zicea: „Nu știi când o să îți treacă. Într-o zi o sa te trezești și nu o să te mai doară”, dar tot așteptăm ziua aia. Nea Gică m-a dus în Italia, la cea mai bună clinică. Nu au putut să mă vindece și eram foarte dezamăgit. Făceam cinci metri în 40 de minute.

Nu mai puteam, dormeam pe parchet. Răzvan stătea acasă, dar venise să doarmă cu mine. Când mă puneam să dorm, nu puteam, zici că cineva te tăia. Eram la Vardar, m-am dus la un om la un masaj. Și-a dat seama, după mers, că am probleme. El m-a făcut bine, cu două tratamente. Dumnezeu m-a ajutat. Un an de zile, am luat pastile zilnic. La o lună după tratament nu am mai luat”, a mai spus Nikolov la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Boban Nikolov a vrut să se lase de fotbal
  • Povestea internaționalului crescut de Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și