Închide meniul

Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Rezultat halucinant în Conference League. Jose Mourinho, umilință istorică și fără precedent: „Este vina mea!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 22:20

Reclamă
Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Rezultat halucinant în Conference League. Jose Mourinho, umilință istorică și fără precedent: „Este vina mea!

Jose Mourinho, umilit

Profimedia

Nimic nu anunța dezastrul pentru echipa lui Jose Mourinho. AS Roma își umilise celelalte două adversare din Conference League cu care s-a întâlnit până acum, 5-1 cu CSKA Sofia și 3-0 cu Zorya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contrar tuturor calculelor, italienii au suferit un adevărat șoc în Norvegia. Mourinho a schimbat câțiva jucători, dar Roma a abordat meciul cu majoritatea titularilor în teren. Chiar și așa, rezultatul a fost halucinant.

Bodo Glimt – AS Roma 6-1

Gazdele au deschis scorul la prima șansă reală. Puștiul de 20 de ani Erik Botheim a reușit un un-doi de senzație cu un coechipier și l-a învins fără probleme pe Rui Patricio.

Bodo/Glimt a făcut 2-0 prin golul lui Patrick Berg, care prins un șut aproape de vinclu din afara careului. Roma a redus din diferență înainte de pauză, prin Carles Perez, și spera la o remomtada în repriza a doua. Nimic nu a funcționat așa.

Jose Mourinho, plin de nervi dupa prima repriză, a făcut trei schimbări la pauză, dar nu au avut niciun impact. Botheim a făcut dubla în minutul 52, iar norvegienii aveau din nou un avantaj de două goluri.

Reclamă
Reclamă

Roma a încercat apoi să se aproprie de careul gazdelor, dar s-a prăbușit complet în decurs de nouă minute. Bodo/Glimt a lovit de trei ori între minutele 71 și 80, prin Solbakken, Pellegrino și Solbakken.

S-a terminat 6-1 pentru Bodo/Glimt, care a reușit cea mai tare victorie din istoria ei în Cupele Europene. De cealaltă parte, pentru AS Roma a fost unul dintre cele mai drastice și umilitoare înfrângeri în Europa.

Jose Mourinho, umilit

Nu a fost o umilință doar pentru AS Roma, ci și pentru Jose Mourinho. A fost prima dată în cariera lui când „The Special One” a încasat 6 goluri într-un singur meci. Au fost nevoie de 1008 partide ca să vedem o echipă pregătită de Mourinho să încaseze atât de multe goluri într-o partidă.

Reclamă

„Este vina mea! Am vrut să le dau o șansă anumitor jucători. Există o mare diferență între titulari și rezerve. După mine, aș juca mereu cu aceiași jucători”, a explicat Jose Mourinho, citat de Solo la Roma

Bodo/Glimt este lider în campionatul Norvegiei, la trei puncte de Molde, ocupanta locului al doilea. Norvegienii care au dat de pământ cu echipa lui Jose Mourinho au un lot cotat la doar 14 milioane de euro.

Înființată în 1916, Bodo/Glimt are trei trofee în palmares, un titlu (2020) și două cue (1975 și 1993).

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și