Închide meniul

Bogdan Planic a uitat deja de FCSB! Ce a spus după ce a semnat cu Maccabi Haifa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 19:16

Bogdan Planic a uitat deja de FCSB! Ce a spus după ce a semnat cu Maccabi Haifa

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic a ajuns în Israel

"Am auzit multe lucruri bune despre club şi despre oraşul Haifa. Ştiu că este un club care vrea să câştige trofee. Este o provocare pentru mine să fac parte din această echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau să câştig. De-abia aştept să port tricoul verde şi sper ca fanii să revină în tribună cât mai repede. Mi s-a spus că fanii lui Maccabi Haifa sunt cei mai tari din Israel", a spus Planic, după ce a semnat cu Maccabi. 

Cum putea să scape Planic de clauza de 10 milioane de euro

Gigi Becali susţine că echipa care îl va lua pe Planic va plăti 10 milioane de euro.

Tot ce trebuia să facă Planic, era să aştepte data de 1 iulie 2020, când îi expira contractul cu FCSB. Clubul putea însă să-i activeze o clauză din contract prin care-i prelungea înţelegerea cu încă un sezon.

Totuşi, din informaţiile AntenaSport, Planic putea să răscumpere prelungirea contractului pentru suma de 180.000 de euro. Sârbul nu a mai aşteptat însă să-i expire înţelegerea cu echipa lui Becali şi să plătească banii pentru a deveni liber şi a ales să plece de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și