Închide meniul

Boloni le-a spus spaniolilor cum a bătut-o Steaua pe Barcelona în 1986: "Dumnezeul fotbalului a fost alături de Duckadam"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2020, 6:12

Boloni le-a spus spaniolilor cum a bătut-o Steaua pe Barcelona în 1986: "Dumnezeul fotbalului a fost alături de Duckadam"

Ladislau Boloni a fost în discuții pentru a deveni selecționerul României

Zuma Press / John Thys via Hepta

Steaua a câștigat Cupa Campionilor după acea finală memorabilă de la Sevilla. Boloni a ratat un penalty, însă Duckadam a fost imperial și a apărat 4 lovituri de pedeapsă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumnezeul fotbalului a fost alături de portarul nostru. Duckadam a fost inspirat prin pararea a patru penalty-uri. Am avut un moment delicat pentru că eu am ratat un penalty … Dar pot spune, în apărarea mea, că până în acel moment contribuția mea a fost importantă”, a spus Bolo pentru Marca.

Boloni, despre finala din 1986: ”Cel mai important joc din cariera mea”

Boloni e convins că acea finală a fost cel mai important joc din cariera sa. Boloni a mai avut un meci memorabil. Este vorba de partida din 1983 cu Italia, care era atunci Campioană Mondială, și în care a marcat unicul gol al partidei.

"Este cel mai important joc din cariera mea de jucător. A fost o provocare grozavă. Am contracarat Barcelona cu forța noastră, nu au reușit să-și impună jocul. Jocul nu a fost foarte atractiv, dar tactic a fost bine. Am reușit să rezistăm și, deja, în prelungiri, cu 0-0, ambele echipe s-au gândit la penalty-uri. Pentru noi, sosirea cu acel rezultat, de la Sevilla și împotriva Barcelonei era deja o mare victorie”, a mai spus Boloni.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și