Închide meniul

Kylian Mbappe, gata să o refuze pe Real Madrid. De ce ar fi tentat să rămână la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2022, 21:10 / Actualizat: 27 martie 2023, 18:13

Kylian Mbappe, gata să o refuze pe Real Madrid. De ce ar fi tentat să rămână la PSG

Kylian Mbappe ar vrea să rămână la PSG

Profimedia

Kylian Mbappe, gata să o refuze pe Real Madrid. PSG este din ce în ce mai încrezătoare că îl poate convinge pe Kylian Mbappe să-și prelungească contractul. Șeicii speră să-l deturneze pe starul francez din drumul spre Real Madrid și să-l convingă să rămână la Paris, alături de Neymar și Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acordul dintre PSG și Mbappe expiră în iunie, dar familia jucătorului de 23 de ani a purtat discuții cu șefii de pe Parc de Princes pentru o prelungire pe termen scurt, scrie ESPN.

Kylian Mbappe, gata să o refuze pe Real Madrid

Kylian Mbappe ar fi mai receptiv ca niciodată la posibilitatea de a rămâne la PSG și după încheierea actualului sezon. Potrivit sursei citate, ultimele întâlniri dintre familia fotbalistului și șefii echipei pariziene au fost pozitive.

Un factor principal în strategia lui PSG este că, în ciuda faptului că se află într-un vestiar cu vedete precum Neymar, Lionel Messi și Sergio Ramos, Mbappe și-ar fi găsit acum rolul pe care și l-a dorit mereu la club. Mbappe a devenit un lider integral în echipă și cel mai determinant jucător al lui PSG.

Potențiala sosire a lui Zinedine Zidane la PSG în sezonul viitor este un alt factor care l-ar putea influența pe Mbappe să-și prelungească șederea în Franța. PSG a luat deja contact cu Zidane în cazul plecării lui Mauricio Pochettino la Manchester United la sfârșitul sezonului. Să colaboreze cu unul dintre idolii din copilărie ar putea juca un rol în păstrarea lui Mbappe la PSG.

Reclamă
Citește și:

Real Madrid stă la pândă pentru Kylian Mbappe

Cu tot optimismul de la Paris, Real Madrid încă crede că îl poate semna pe internaționalul francez, gratis, la vară. Galacticii au fost aproape de a-l transfera pe Mbappe și vara trecută, dar PSG a respins oferta de 200 de milioane de euro.

În decembrie, Mbappe a exclus posibilitatea de a părăsi PSG în ianuarie, dar președintele Madridului, Florentino Perez, este convins că poate obține acordul atacantului pentru a veni liber de contract la sfârșitul sezonului.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 19 goluri în 27 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și