Închide meniul

Bombă pe piața transferurilor! Juventus a bătut palma cu Fiorentina pentru Dusan Vlahovic. Suma astronomică plătită de torinezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 20:05

Bombă pe piața transferurilor! Juventus a bătut palma cu Fiorentina pentru Dusan Vlahovic. Suma astronomică plătită de torinezi

Juventus a bătut palma cu Fiorentina pentru Dusan Vlahovic

Profimedia

Gazzetta dello Sport anunţă că Juventus va plăti 67 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile atacantul de numai 21 de ani. Sursa citată a precizat că mai sunt mici detalii de pus la punct înainte ca sârbul să ajungă la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus îl transferă pe Dusan Vlahovic

Fotbalistul va transferat definitiv de Juventus, iar suma totală poate depăşi 70 de milioane de euro în urma aplicării bonusurilor.

Vlahovic a respins mai multe oferte venite din Anglia, între care cele de la Arsenal Londra şi Manchester United, pentru că a dorit să joace la Juve.

El va semna un contract pe cinci ani cu gruparea torineză, la care va primi un salariu de şapte milioane de euro pe an.

Reclamă

Cine este Dusan Vlahovic

Dusan Vlahovic a început fotbalul la Partizan Belgrad şi a ajuns la Florenţa în vara anului 2018 pentru două milioane de euro. În total, sârbul a înscris de 49 de ori în 108 meciuri disputate la formaţia „viola”, în toate competiţiile.

El a marcat 17 goluri în 21 de meciuri jucat în acest sezon al Serie A, fiind la egalitate cu Ciro Immobile de la Lazio, în fruntea clasamentului golgheterilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și