Închide meniul

Borussia Dortmund – Schalke 4-0. Oaspeții, umiliți pe Signal Iduna Park în derby-ul etapei din Bundesliga

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2020, 14:48

Borussia Dortmund – Schalke 4-0. Oaspeții, umiliți pe Signal Iduna Park în derby-ul etapei din Bundesliga

Erlinh Haaland le-a dat câte un ceas colegilor de la Dortmund

Erlin Haaland a semnat cu Manchester City

Borussia Dortmund s-a impus în Revier Derby contra lui Schalke cu 4-0. Erling Haaland a strălucit din nou și a deschis scorul. Norvegianul a punctat pentru a 10-a oară pentru Borussia și a deschis calea căte un succes categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul Raphael Guerreiro a majortat rezultat cu o ”dublă”, iar Thorgan Hazard a consfințit rezultatul final. Borussia a jucat foarte bine și se anunță un candidat serios în lupta pentru titlu cu Bayern Munchen, care va juca duminică la Union Berlin.

LIVE VIDEO | Borussia Dortmund – Schalke 4-0. Final

UPDATE 18:20 – Borussia Dortmund câștigă Revier Derby cu 4-0. Este al 800-lea succes din Bundesliga pentru vicecampioana Germaniei.

UPDATE 17:52 – GOOOOOL Guerreiro! Portughezul realizează ”dubla” și duce scorul la 4-0. Golul său poate fi văzut AICI

Reclamă

UPDATE 17:42 – Hazard a finalizat un contraatac perfect. Golul său poate fi urmărit AICI

UPDATE 17:37 – GOOOOOL Hazard! Thorgan duce scorul la 3-0 pentru Dortmund

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 17:20 – Dortmund conduce cu 2-0 la pauză. Gazdele au dominat autoritar meciul

UPDATE 17:20 – Reușita lui Guerreiro poate fi văzută AICI

UPDATE 17:16 – GOOOOOL Guerreiro! Portughezul marchează al șaselea gol din acest sezon și dublează avantajul pentru Dortmund

UPDATE 17:05 – Reușita lui Haaland poate fi urmărită AICI

Reclamă

UPDATE 17:00 – GOOOOOOL HAALAND! Norvegianul marchează al 10-lea gol pentru Borussia

UPDATE 16:50 – Mutare de ultimă oră a antrenorului Lucien Favre. Giovanni Reyna, puștiul de 17 ani de la Dortmund, s-a accidentat la încălzire. În locul său a intrat Thorgan Hazard.

Echipele de start:

Sebastian Kehl, actualul director sportiv al Borussiei Dortmund, spune că acesta va fi cel mai ciudat derby din istorie. În Germania, prima țară unde se reia fotbalul, s-au luat măsuri drastice pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

De sâmbătă jucătorii stau singuri într-un hotel, nu a mai fost permis accesul altor clienți și nici al vizitatorilor. Suntem izolați de toată lumea! Nu pot veni nici familia, nici prietenii. Jucătorii au înțeles situația – așa va fi timp de cel puțin 6 săptămâni. Li se ia temperatura de mai multe ori pe zi, iar testele pentru coronavirus se fac de două ori pe săptămână. Iar jucătorilor li s-a instalat o aplicație pe telefon prin care sunt evaluați diverși parametri de sănătate. Este o situație nouă, dar mai ales pentru jucători. Nimeni nu a trecut prin așa ceva", a spus Sebastian Kehl, pentru The Athletic.

Reguli de igienă stricte

Toți cei de pe stadion și din preajma lui sunt obligați să respecte măsurile de distanțare socială. Jucătorii vor intra cu rândul în vestiare, sunt obligați să poarte măști, dar și să păstreze distanța de 1,5 metri dintre ei.

Mingiile de joc vor fi dezinfectate, iar copiii de mingi (care trebuie să aibă peste 16 ani) vor continua să le curețe pe durata meciurilor.
Jucătorii de rezervă vor trebui să lase cel puțin un loc liber între ei și vor fi permise 5 schimbări pe meci.

Strângerile de mână au fost interzise, bucuria de după goluri va trebui să fie moderată (jucătorii își pot atinge coatele), iar la finalul partidelor interviurile se vor lua din spatele unor geamuri de plexiglas.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și