Închide meniul

Borussia Dortmund se răzbună pe Bayern Munchen! BVB a transferat un titular de la campioana Germaniei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 18:18

Borussia Dortmund se răzbună pe Bayern Munchen! BVB a transferat un titular de la campioana Germaniei

Nicklas Sule a semnat cu Borussia Dortmund

Profimedia

Sule, în vârstă de 26 de ani, a refuzat oferte de la cluburi din Premier League și Serie A ca să semneze cu marea rivală a lui Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicklas Sule a semnat cu Borussia Dortmund

Suntem încântați că am reușit să semnăm un internațional german ca Nicklas Sule”, a spus directorul sportiv de la Dortmund, Michael Zorc.

Sebastian Kehl, care va prelua rolul lui Zorc în vară, a adăugat: „Niklas ne-a arătat în discuțiile personale că este foarte interesat de Borussia Dortmund. Are multă experiență, calm în jocul de pregătire și fizicul necesar pentru a face următorul pas cu noi din vară.”

Sule și-a început cariera la Hoffenheim înainte să ajungă la Bayern în 2017. De atunci a câștigat campionatul german de patru ori și Liga Campionilor o dată, înregistrând 213 apariții în Bundesliga.

Reclamă

Internaționalul german are, de asemenea, 37 de selecții și a participat la cinci dintre preliminariile Germaniei la Cupa Mondială de anul trecut.

De-a alungul vremii, mai mulți jucători s-au plimbat între Dortmund și Bayern. Cel mai celebru exemplu este cel al „killer-ului” Robert Lewandowski, care semna cu bavarezii liber de contract, în 2014, după despărțirea de Dortmund.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și