Închide meniul

Borussia Dortmund „sparge banca” pentru a-l convinge pe Erling Haaland să nu plece la Real Madrid. Bild a dezvăluit ce salariu uriaş poate primi norvegianul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2021, 18:57

Borussia Dortmund „sparge banca pentru a-l convinge pe Erling Haaland să nu plece la Real Madrid. Bild a dezvăluit ce salariu uriaş poate primi norvegianul!

Erling Haaland ar putea primi un salariu uriaş la Borussia Dortmund

Profimediaimages

Florentino Perez îşi doreşte noi transferuri „galactice”, iar Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt principalele ţinte ale lui Real Madrid. Norvegianul de 21 de ani nu ar spune nu unei mutări pe Santiago Bernabeu. Totuşi, conducătorii lui BVB sunt dispuşi să „spargă banca” pentru a-i pune pe spanioli pe fugă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu îi oferă Borussia Dortmund lui Erling Haaland

Potrivit Bild, Dortmund nu se uită la bani şi îi pregăteşte tânărului atacant un contract fabulos. Haaland ar putea avea un salariu de aproape două ori mai mare, numai pentru a nu pleca la vară.

Obiectivul clubului din Germania este ca Haaland să rămână cel puţin până în 2023. Pentru a reuşi asta, i se pregăteşte o creştere considerabilă a salariului. Va primi, parctic, dublu! De la 8 milioane de euro va ajunge să aibă un salariu net de 15 milioane de euro pe sezon„, asigură Christian Falk, şeful departamentului sport de la publicaţia Bildo, potrivit mundodeportivo.com.

Cota lui Erling Haaland a explodat la începutul anului trecut, când norvegianul a ajuns în Bundesliga. Borussia a făcut o afacere de senzaţie şi i-a plătit lui Salzburg numai 20 de milioane de euro. Între timp, Haaland a ajuns să valoreze 130 de milioane de euro! Atacantul lui BVB este golgheterul la zi din campionatul Germaniei, cu 7 goluri în 5 apariţii.

Anunţ uriaş al lui Erling Haaland: „A juca pentru Real Madrid e un vis!”

Fanii celor de la Real Madrid visează cu ochii deschişi la un trident de vis: Mbappe, Benzema şi Haaland. Ca şi Mbappe, Haaland a anunţat că vrea să ajungă să joace la Real Madrid.

Reclamă

Real Madrid? Bună întrebare. Nu mă gândesc prea mult la asta. Mă gândesc doar la următorul joc, apoi vom vedea. A juca pentru Real Madrid este un vis și ceva ce vreau să fac la un moment dat în viața mea„, e declaraţia dată de Haaland, care i-a făcut să tremure pe şefii Borussiei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și