Închide meniul

Brazilia s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar 2022! Eroul surpriză care a dus „Seleção” la Mondial. Câte echipe s-au calificat până acum

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 9:03

Brazilia s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar 2022! Eroul surpriză care a dus „Seleção la Mondial. Câte echipe s-au calificat până acum

Brazilia s-a calificat la CM 2022

Profimedia

Brazilia a avut în teren toate starurile în meciul cu Columbia, în frunte cu Neymar. Brazilienii au asaltat careul oaspeților, dar golul decisiv a venit abia în ultimele 20 de minute ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia s-a calificat la Campionatul Mondial

A înscris Lucas Paqueta, jucătorul lui Lyon, în minutul 72, după o combinație între Neymar și Vinicius Jr. A fost al șaselea gol din aceste preliminarii pentru Lucas Paqueta.

Brazilia s-a impus cu 1-0 și a bifat a 11-a victorie din 12 partide disputate în grupa de preliminarii. Naționala lui Tite are un golaveraj zrobitor: 27-4.

Reclamă

Brazilia a devenit astfel prima echipă din America de Sud care se califică oficial la Campionatul Mondial din 2022. Până acum, și-au mai asigurat bitele pentru Qatar și Germania, cât și Danemarca, din Europa.

Brazilia este naționala cu cele mai multe trofee din istoria Campionatului Mondial, 5. Ultima dată, brazilienii s-au încoronat în 2002, învingând în finală pe Germania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și