Închide meniul

Bundesliga e tot mai aproape de revenire! ”Au spus DA. Activitatea se reia în mai”

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 9:25

Reclamă
Bundesliga e tot mai aproape de revenire! ”Au spus DA. Activitatea se reia în mai”

DPA Images / Jan Woitas via hepta

Bundesliga e tot mai aproape de revenire! ”Au spus DA. Activitatea se reia în mai”

Potrivit Corriere dello Sport, specialiștii în medicină din toate cele 16 landuri germane au oferit un ”da” pentru revenirea fotbalului în mai. Mai lipsește doar răspunsul Angelei Merkel, care va avea o întâlnire cu reprezentanții Bundesligii pe 30 aprilie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este justificat ca fotbalul să se întoarcă pe stadioane, însă fără spectatori, dar cu reguli stricte de igienă”, a spus ministrul sportului din Germania.

Cluburile din Germania s-au pus de acord în privința reluării activității

Cele 36 de cluburi profesioniste din primele două ligi ale Germaniei s-au reunit săptămâna trecută și s-au pus de acord ca fotbalul să revină pe data de 9 mai.

Ultima decizie va veni din partea guvernului, care va stabili dacă sunt condițiile necesare pentru a relua cele două competiții. Reprezentanții statului german vor avea o ședință pe 30 aprilie și vor lua o hotărâre definitivă. Dacă avizul va fi pozitiv, atunci meciurile se vor juca fără spectatori în tribune.

Cluburile din Germania au cumpărat teste de coronavirus

Cele 36 de echipe din primele două ligi trebuie să își asigure un stoc de 20.000 de teste pentru coronavirus. Specialiștii anunță că sistemul sanitar nu va avea de suferit.

Reclamă

"Chiar dacă fiecare echipă își testează zilnic 40 sau 50 de persoane, ar fi vorba de sub 0.5% din capacitatea noastră. Înseamnă foarte puțin și nu consider că este problematic. Nu-mi imaginez că echipele au intenția de beneficia de teste care, din punct de vedere medical, ar fi necesare altor persoane", a reacționat Evangelos Kotsopoulos, director al ALM (Laboratoarele Acreditate din Medicină).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și