Închide meniul

Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai. Anunțul ministrului Sănătății din Germania. Reacția lui Rummenigge

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 11:08

Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai. Anunțul ministrului Sănătății din Germania. Reacția lui Rummenigge

Zuma Press / Rafael Henrique via Hepta

Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai

Conducătorii marilor cluburi din Germania au primit cu bucurie anunțul autorităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acestea sunt semnale foarte pozitive pentru reluarea sezonului. Este important să respectăm scrupulozitate toate directivele legale şi medicale pentru a minimiza orice risc pentru sănătatea noastră", a declarat preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, luni, într-un comunicat, citat de news.ro.

"Este o mare încredere în politică şi o mare obligaţie pentru noi să justificăm această încredere. Dacă liga (n.r. – DFL) nu ar fi avut un plan atât de bine gândit, politicienii ar fi luat o decizie diferită. Ştim cu toţii că fotbalul are acum o datorie", a spus și preşedintele clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke.

Cluburile din Germania au cumpărat teste de coronavirus

Cele 36 de cluburi din primele două ligi trebuie să își asigure un stoc de 20.000 de teste pentru coronavirus. Specialiștii anunță că sistemul sanitar nu va avea de suferit.

"Chiar dacă fiecare echipă își testează zilnic 40 sau 50 de persoane, ar fi vorba de sub 0.5% din capacitatea noastră. Înseamnă foarte puțin și nu consider că este problematic. Nu-mi imaginez că echipele au intenția de beneficia de teste care, din punct de vedere medical, ar fi necesare altor persoane", a reacționat Evangelos Kotsopoulos, director al ALM (Laboratoarele Acreditate din Medicină).

Reclamă

Starurile de la Bayern se pregătesc de la începutul lunii la baza de antrenament a clubului. Și jucătorii Borussiei Dortmund au părăsit izolarea. În Germania sunt peste 135.000 de cazuri confirmate cu coronavirus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și