Închide meniul

Cagliari – Parma 4-3 | Roberto D’Aversa l-a atenționat pe Valentin Mihăilă: "Lipsa de experiență și-a spus cuvântul"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 7:25

Cagliari – Parma 4-3 | Roberto DAversa l-a atenționat pe Valentin Mihăilă: "Lipsa de experiență și-a spus cuvântul"

profimediaimages

Cagliari - Parma 4-3

La scorul de 3-3, Valentin Mihăilă a pornit în goană spre careul advers. Românul a făcut o cursă remarcabilă, de la jumătatea terenului, dar n-a mai avut suflu și pentru finalizare. Dintr-un unghi închis, Mihăilă a șutat direct în brațele portarului lui Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari – Parma 4-3 | Roberto D'Aversa, mesaj pentru Valentin Mihăilă

Acel moment l-a exasperat pe Roberto D'Aversa, care crede că echipa lui putea obține mai mult dacă Mihăilă reușea să marcheze. Parma a plecat învinsă până la urmă de la Cagliari, cu două goluri încasate în prelungiri.

"Cu siguranță nu vom uita această înfrângere, mai ales din cauza manierei în care a venit. Este inexplicabil cum am primit două goluri în două minute pe final. Am fi putut să trecem noi în avantaj, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Aveam un jucător liber în careu.

O echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare nu are voie să nu-și dea seama ce ocazie a avut Mihăilă. El este totuși tânăr, iar lipsa de experiență îl dezavantajează", a spus Roberto D'Aversa, citat de Parma Live.

Mihăilă a fost luat în colimator și de jurnaliștii italieni. Tuttomercatoweb i-a acordat doar nota 5. În schimb, Dennis Man și Răzvan Marin au fost printre cei mai buni oameni de pe teren!

Reclamă

"Nu a reușit să fie decisiv pe final cu o ratare imensă. S-a precipitat și a tras la poartă, încercând să obțină glorie personală. Pe contraatac a venit golul de 4-3 al lui Cagliari", au scris jurnaliștii italieni. 

Mihăilă a fost rezervă cu Cagliari, dar D'Aversa l-a introdus pe teren la pauză. A fost a 14-a apariție pentru el în Serie A în actuala stagiune. Fostul jucător al Craiovei are în cont două goluri și două assist-uri. El a marcat și în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio. 

Parma, condamnată la retrogradare

După 3-4 cu Cagliari, Parma este ca și căzută în Serie B. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este la 7 puncte de locul de salvare. Torino, ocupanta poziției respective, are două jocuri mai puțin disputate.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Cagliari speră în continuare. Sunt doar două puncte între insulari și Torino, dar echipa lui Marin are două meciuri în plus.

Recomandări
  • Cagliari - Parma 4-3
  • Valentin Mihăilă, mesaj direct de la Roberto D'Aversa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și