Închide meniul

Campionatul în care ar juca Gareth Bale. ”E interesant și în continuă creștere”

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 16:23

Reclamă
Campionatul în care ar juca Gareth Bale. ”E interesant și în continuă creștere”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Campionatul în care ar juca Gareth Bale. ”E interesant și în continuă creștere”

În vârtă de 30 de ani, Bale a vorbit în podcast-ul ”The Hat-Trick” despre viitorul său la echipa madrilenă și despre controversatul afiș de după un meci al Țării Galilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale: ”MLS mi se pare un campionat interesant și în continuă creștere”

Lui Gareth Bale i-ar surâde ideea să evolueze în MLS: ”Este un campionat interesant și în continuă creștere. Sunt mulți fotbaliști ce vor să meargă acolo. Cu siguranță mă interesează. De asemenea, ador să merg în Los Angeles în vacanțe. Joc mult timp golf acolo”.

Gareth Bale a vorbit și despre afișul controversat după un meci al Țării Galilor. Pe el scria: ”Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”. Fanii au reacționat dur după acea întâmplare, iar Bale a clarificat situația.

”Am văzut că acel afiș a devenit popular pe rețelele de sociliazare. Am făcut câteva glume pe tema asta. După ce ne-am calificat (n.r la Euro 2020) le-am spus coechiperilor că facem o poză. Pur și simplu a fost o glumă”, a spus Bale.

Gareth Bale mai are contract cu Real Madrid până pe 30 iunie 2022. Galezul este cotat la 32 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și