Închide meniul

Campionatul Mondial din Qatar, mai scump decât cel din Rusia! Cât costă biletele la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2022

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 15:22

Campionatul Mondial din Qatar, mai scump decât cel din Rusia! Cât costă biletele la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2022

Campionatul Mondial din Qatar va începe în noiembrie 2022

Hepta

  • Campionatul Mondial din Qatar, mai scump decât cel din Rusia
  • Cât costă biletele la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2022

Cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru Cupa Mondială FIFA din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie) a început marţi şi se va încheia la 28 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt disponibile patru tipuri de bilete: bilete pentru un anumit meci (în patru categorii de preţ, dintre care ultima este rezervată rezidenţilor din Qatar), bilete rezervate suporterilor unei echipe pentru întreaga etapă a grupelor sau pentru un meci din a doua fază în care echipa lor ar putea participa şi bilete care oferă acces la patru meciuri pe patru stadioane diferite.

Preţurile pentru meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar

Pentru spectatorii din străinătate, preţurile biletelor individuale pentru primul tur variază între 250 şi 800 de riali qatarezi (între 62 şi 200 de euro) pentru un meci. Pentru finală este necesar între 2200 şi 5850 de riali (550 şi 1460 de euro). În medie, biletele sunt cu 30% mai scumpe decât la Cupa Mondială din Rusia, din 2018.

Reclamă

Ţinând cont de distanţele scurte dintre cele opt stadioane situate pe o rază de 50 de kilometri de centrul capitalei Doha, „în premieră, publicul va putea solicita bilete pentru două meciuri care au loc în aceeaşi zi, la startul fazei grupelor”, mai precizează FIFA, citat de news.ro.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial 2022

S-a aflat componența grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Spania – Germania e cel mai tare duel care va avea loc în prima fază a competiției.

Reclamă

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, EUR
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, ICP 1
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, ICP 2
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool
Campionatul Mondial 2022 • 26 dec., 15:32
Jurgen Klopp, la picioarele lui Lionel Messi! Ce a declarat antrenorul, după ce starul lui PSG a devenit campion mondial: „Cel mai mare fotbalist al acestei ere!”
Jucătorii Argentinei sărbătorind victoria la Campionatul Mondial din Qatar
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 20:01
CM 2022 | Argentina a câştigat Campionatul Mondial din Qatar! Lionel Messi a ridicat singurul trofeu care îi lipsea. Al treilea titlu mondial din istorie pentru Argentina!
Lionel Messi, în finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 16:55
Lionel Messi a stabilit un record FABULOS încă de când a intrat pe teren, în finala Argentina – Franța, de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar
Pele, în timpul unui interviu
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 9:45
Scrisoarea lui Pele de pe patul de spital! Mesaj pentru brazilieni, înaintea finalei Campionatului Mondial: „Vreau ca dragostea pentru sport să fie veşnică!”
Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Real Madrid
Fotbal extern • 14 dec., 18:41
Cristiano Ronaldo, înapoi acasă! Starul lusitan s-a antrenat la baza lui Real Madrid, după eliminarea de la Campionatul Mondial