Închide meniul

Campionatul Mondial din Qatar, mai scump decât cel din Rusia! Cât costă biletele la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2022

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 15:22

Reclamă
Campionatul Mondial din Qatar, mai scump decât cel din Rusia! Cât costă biletele la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului 2022

Campionatul Mondial din Qatar va începe în noiembrie 2022

Hepta

Cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru Cupa Mondială FIFA din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie) a început marţi şi se va încheia la 28 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt disponibile patru tipuri de bilete: bilete pentru un anumit meci (în patru categorii de preţ, dintre care ultima este rezervată rezidenţilor din Qatar), bilete rezervate suporterilor unei echipe pentru întreaga etapă a grupelor sau pentru un meci din a doua fază în care echipa lor ar putea participa şi bilete care oferă acces la patru meciuri pe patru stadioane diferite.

Preţurile pentru meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar

Pentru spectatorii din străinătate, preţurile biletelor individuale pentru primul tur variază între 250 şi 800 de riali qatarezi (între 62 şi 200 de euro) pentru un meci. Pentru finală este necesar între 2200 şi 5850 de riali (550 şi 1460 de euro). În medie, biletele sunt cu 30% mai scumpe decât la Cupa Mondială din Rusia, din 2018.

Ţinând cont de distanţele scurte dintre cele opt stadioane situate pe o rază de 50 de kilometri de centrul capitalei Doha, „în premieră, publicul va putea solicita bilete pentru două meciuri care au loc în aceeaşi zi, la startul fazei grupelor”, mai precizează FIFA, citat de news.ro.

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial 2022

S-a aflat componența grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Spania – Germania e cel mai tare duel care va avea loc în prima fază a competiției.

Reclamă
Reclamă 4

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, EUR
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, ICP 1
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, ICP 2
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și