Închide meniul

Când va fi anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid? Fabrizio Romano a făcut anunțul mult așteptat

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 14:32

Reclamă
Când va fi anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid? Fabrizio Romano a făcut anunțul mult așteptat

Când va fi anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid?

Kylian Mbappe / Profimedia

Când va fi anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură mutarea campionului mondial din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Mbappe cu PSG expiră la finalul lunii iunie, însă acesta și-a jucat deja ultimul meci în tricoul campioanei din Ligue 1. „Ultimul dans” al francezului a avut loc în finala Cupei Franței, câștigată în fața celor de la Lyon cu 2-1. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Când va fi anunțat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid?

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, transferul lui Mbappe va fi anunțat, în mod oficial, înainte de EURO 2024. Primele meciuri din cadrul turneului final se vor juca pe data de 14 iunie, astfel că mai sunt doar câteva zile până la anunțul „galacticilor”.

„Planul lui Real Madrid este să anunțe transferul lui Kylian Mbappe înainte de EURO. PSG nu mai poate avea niciun cuvânt de spus.

Chiar dacă contractul lui Mbappe expiră la finalul lunii iunie, transferul acestuia poate fi anunțat înainte de EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, oficialii lui Real Madrid sunt concentrați în totalitate pe finala UEFA Champions League, de pe Wembley”, a transmis Fabrizio Romano, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Kylian Mbappe, jucătorul anului la Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe a fost ales jucătorul anului la Globe Soccer Awards. Prima versiune europeană a galei care se desfăşoară de obicei la Dubai la începutul anului a avut loc marţi, în Sardinia, relatează RMC Sport.

Reclamă

Mbappe a obţinut titlul de cel mai bun jucător al sezonului pentru a doua oară în carieră, după 2021.

El a fost preferat madrilenilor Jude Bellingham şi Vinicius, unor jucători de la Manchester City (Phil Foden, Erling Haaland, Rodri, Bernardo Silva), lui Harry Kane (Bayern), Mohamed Salah (Liverpool), Lautaro Martinez (Inter Milano) Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) şi Serhou Guirassy (Stuttgart).

Kane a fost desemnat cel mai bun marcator, Manchester City cel mai bun club, Xabi Alonso cel mai bun antrenor şi Lamine Yamal cel mai bun jucător în devenire.

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaïfi, a primit trofeul „leadership în fotbal”.

Nominalizaţii au fost stabiliţi prin vot public, în timp ce câştigătorii au fost aleşi de un juriu format din fotbalişti, antrenori, arbitri, agenţi şi jurnalişti.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și