Închide meniul

Căpitanul Barcelonei, aşteptat lângă Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Ce ofertă astronomică i-au făcut şeicii lui Sergio Busquets

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 14:48

Căpitanul Barcelonei, aşteptat lângă Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Ce ofertă astronomică i-au făcut şeicii lui Sergio Busquets

Inter Miami, o nouă lovitură pe piața transferurilor

Sergio Busquets, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Căpitanul Barcelonei, Sergio Busquets, este aşteptat lângă Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Oficialii clubului saudit i-au făcut o ofertă astronomică mijlocaşului spaniol, şi îi pun pe masă un salariu de 36 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Busquets a intrat în ultimele şase luni de contract la Barcelona, şi până în acest moment nu şi-a prelungit contractul pe Camp Nou.

Căpitanul Barcelonei, Sergio Busquets, dorit de Al-Nassr lângă Cristiano Ronaldo

Presa din Spania anunţă faptul că oficialii de la Al-Nassr au pus ochii pe un alt star din fotbalul european, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Sergio Busquets, ajuns la 34 de ani, este ofertat cu un salariu greu de refuzat.

Astfel, mundodeportivo.com anunţă faptul că saudiţii îi oferă 36 de milioane de euro lui Sergio Busquets, pentru un contract pe doi ani la Al-Nassr.

Transferul lui Sergio Busquets la Al-Nassr ar reprezenta o nouă lovitură de imagine dată de clubul Al-Nassr. Saudiţii vor să promoveze cât mai mult posibil fotbalul din Golf, deoarece au ca obiectiv organizarea Campionatului Mondial din 2030.

Reclamă

Sergio Busquets a mai avut şansa de a pleca de la Barcelona. În această iarnă, Inter Miami l-a ofertat pe căpitanul Barcelonei, însă Xavi a insistat ca mijlocaşul să rămână pe Camp Nou, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus.

Sergio Busquets evoluează la Barcelona din 2008, atunci când a fost promovat de la echipa de tineret. În tricoul blaugrana, mijlocaşul a bifat peste 700 de meciuri, în care a reuşit să marcheze de 18 ori.

De asemenea, Busquets a câştigat tot alături de Barcelona: trei Ligi ale Campionilor, opt titluri în Spania şi trei Supercupe ale Europei, printre altele.

Reclamă 4 / 0/3

„Prezența lui Cristiano Ronaldo face lucrurile mai complicate!” Ce spune Luis Gustavo despre dezavantajul pe care îl aduce starul lusitan

Luis Gustavo, coechipierul lui Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr, susține că meciurile echipei au devenit mult mai complicate de la transferul starului lusitan. Mijlocașul brazilian a declarat CR7 își determină adversarii să joace mai bine.

Luis Gustavo a declarat că transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr aduce cu sine și avantaje. Brazilianul susține că toți jucătorii de la trupa saudită au de învățat de la CR7, abilitățile sale fizice fiind excelente.

Mai mult decât atât, Gustavo a declarat că toți cei de la Al-Nassr așteaptă cu nerăbdare să fie martori la noi reușite ale starului lusitan, deși CR7 le face „viața grea” colegilor săi.

„Cu siguranță, prezența lui Cristiano Ronaldo face lucrurile mai complicate pentru noi, încât toate echipele caută să joace cât mai bine împotriva lui, deoarece fotbaliștii adverși sunt mai motivați.

Dar prezența lui la Al-Nassr oferă și un mare avantaj, pentru că tot grupul învață zilnic de la el, întrucât are abilități grozave atât la nivel tehnic, cât și la nivel fizic.

Cristiano Ronaldo a fost făcut pentru provocări și mereu reușește să le ducă la bun sfârșit. Iar toată lumea de aici așteaptă să vadă ce ne va face cadou. Deja a marcat primul său gol, deci a scăpat de presiunea acestui lucru”, a declarat Luis Gustavo, pentru express.co.uk.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și