Închide meniul
VIDEO

Carlo Ancelotti a adus metode revoluționare la Real Madrid! Și-a pus jucătorii să se antreneze cu măști speciale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 17:13

Carlo Ancelotti a adus metode revoluționare la Real Madrid! Și-a pus jucătorii să se antreneze cu măști speciale

Carlo Ancelotti, antrenamente inedite la Real Madrid

Profimedia

Măștile purtate de jucătorii lui Real Madrid aveau rolul de a crea o stare de hipoxie, adică să le reducă din oxigen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, antrenament inedit la Real Madrid

Scopul unor astfel de antrenamente este acela de a îmbunătăți performanțele atletice, aclimatizarea la altitudine și sănătatea fizică.

Atunci când organismul este expus într-un mediu lipsit de oxigen, acesta se luptă să producă o cantitate necesară de energie cu oxigen disponibil mai puțin. Astfel, se declanșează o serie de adaptări fiziologice orientate spre creșterea eficienței sistemelor respiratorii, cardiovasculare și de oxigen ale corpului.

Reclamă

Jucătorii lui Real Madrid au efectuat înainte o vizită medicală, deoarece purtarea acestor măști implică riscuri pentru cei care au hipertensiune arterială sau probleme cardiace. Singurul care nu a participat la aceste teste a fost francezul Ferland Mendy, aflat încă în recuperare.

Beneficiile antrenamentelor în stare de hipoxie

Reclamă 4 / 0/3
  • Maximizează viteza și anduranța;
  • Îmbunătățesc rezistența și puterea;
  • Cresc nivelurile de energie și starea de bine a organismului.

Thomas Neubert, antrenamente dure la FCSB

Florin Gardoș, în prezent la Clinceni, și-a adus aminte cu plăcere de perioada în care a lucrat cu Thomas Neubert, dar a recunoscut că l-a înjurat mult la viața lui.

„Cu Tommy m-am reîntâlnit acum, prima oară. Mi-e drag, Tommy, chiar dacă l-am înjurat mult la viața mea. Nu pot să zic că mi-e dor de pregătirea lui, dar simt că-mi lipsește. Nu chiar cât am făcut noi atunci, dar cam 60 – 70% mi-aș dori să mai fac.

Aș vrea să mai fac o pregătirea așa. Ca volum, era prea mult ceea ce făceam noi atunci, dar a recunoscut și el. Acum a lăsat-o mai moale. Atunci a fost o perioadă în care a mai experimentat și el. Rămâne un preparator fizic foarte bun.

Am avut un antrenament la minus nu știu câte grade și mi-a dat sângele pe nas. Prima și singura dată în viața mea. Era mult mai greu cu Tommy, față de ce era în Anglia”, a dezvăluit Florin Gardoș într-un interviu pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și