Închide meniul

Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid! „Galacticii” au făcut anunţul oficial. „Arhitectul La Decima” revine pe Santiago Bernabeu după 6 ani

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 20:37

Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid! „Galacticii au făcut anunţul oficial. „Arhitectul La Decima revine pe Santiago Bernabeu după 6 ani

Profimedia

Carlo Ancelotti

  • Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid
  • Pe câte sezoane a semnat cu „galacticii”

Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid. Antrenorul de 61 de ani revine la gruparea din capitala Spaniei după 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid! Va antrena pe Santiago Bernabeu pentru 3 sezoane

Marele antrenor a semnat pentru 3 sezoane cu „galacticii”. Mâine, 2 iunie, Ancelotti va fi prezentat oficial de Florentino Perez, după care va susţine o conferinţă de presă.

Reclamă

Carlo Ancelotti a mai antrenat Real Madrid între 2013 şi 2015. Antrenorul italian a câştigat UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi o Cupă a Spaniei.

Experimentatul antrenor a cucerit al 10-lea trofeu UEFA Champions League, „La Decima”, în 2014.

Reclamă

Carlo Ancelotti a câştigat duelul cu Antonio Conte. Tehnicianul lui Everton s-a bătut pentru postul de antrenor cu un alt italian. Fostul antrenor al lui Inter s-a aflat şi el pe lista celor de la Real Madrid, după ce a luat titlul în Serie A.

Citește și:

Carlo Ancelotti, comeback de senzație la Real Madrid. I-a luat locul lui Zinedine Zidane

Antrenorul francez şi-a dat demisia după ce au apărut neînţelegeri între el şi preşedintele celor de la Real Madrid. Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Printr-o scrisoare deschisă, Zidane a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei. „Plec deoarece clubul nu-mi oferă încrederea de care am nevoie”, spune Zidane, în scrisoarea pe care o adresează suporterilor echipei.

„Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung”, a explicat el.
Zidane crede că un lucru foarte important a fost uitat: ceea ce a construit la Real şi, în special, relaţia sa cu jucătorii şi cu oamenii care lucrează în jurul echipei.

„M-am născut un învingător şi am fost aici pentru a câştiga trofee, dar dincolo de asta sunt fiinţele umane, emoţiile, viaţa şi am senzaţia că aceste lucruri nu au fost apreciate şi că nu s-a înţeles că dinamica unui mare club se menţine aşa. Într-un fel, chiar mi s-au adus reproşuri”, regretă francezul.

„Mi-aş fi dorit ca relaţia mea cu clubul şi cu preşedintele, în ultimele luni, să fie puţin diferită de cea a altor antrenori. Nu ceream privilegii, desigur că nu, ci un pic mai multă memorie. Astăzi, viaţa unui antrenor pe banca unui club mare este de două sezoane, nu mult mai mult. Pentru a dura mai mult, relaţiile umane sunt esenţiale, sunt mai importante decât banii, mai importante decât faima, mai importante decât orice. Trebuie să ai grijă de asta”, a adăugat antrenorul.

Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!