Închide meniul

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume: „Cu siguranța el este!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 17:54

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume: Cu siguranța el este!”

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume

Rodrygo, Eder Militao și Vinicius Junior / Hepta

Carlo Ancelotti este convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume. Tehnicianul „Los Blancos” a avut numai cuvinte de laudă pentru Eder Militao, fundașul central de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a fost transferat de la Porto în vara lui 2019, pe vremea când Varane și Ramos făceau legea în apărarea madrilenă.

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume: „Cu siguranța el este!”

Lucrurile s-au schimbat însă, atât Ramos, cât și Varane au plecat de pe „Santiago Bernabeu”, astfel că Eder Militao s-a transformat rapid în soluția numărul 1 pentru campioana Europei. Odată titularizat, brazilianul a început să fie din ce în ce mai sigur pe el.

De altfel, la triumful din Champions League din sezonul trecut, Eder Militao a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Realului.

Carlo Ancelotti și-a exprimat și el admirația pentru fundaș, precizând că, în viziunea sa, el este cel mai bun fundaș din lume.

Reclamă

„Da, cu siguranță Eder Militao este cel mai bun fundaș din lume în acest moment!”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Real Betis, potrivit Marca.

Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu: „Real Madrid este favorită”. Barcelona, cea mai slabă posesie din 2008!

Xavi a surprins după victoria de pe Santiago Bernabeu, din manşa tur a semifinalelor Cupei Spaniei. Barcelona a învins-o cu 1-0 pe Real Madrid, graţie autogolului lui Eder Militao. Antrenorul catalanilor anunţă însă că marea rivală este încă favorită la calificarea în finală.

Barcelona a suferit pentru victoria cu „galacticii”. A avut numai 35.6% posesie, situaţie cu care nu s-a mai confruntat din 2008. Ultima dată a ţinut atât de puţin de minge în urmă cu 861 de meciuri oficiale, când Pep Guardiola era pe banca grupării de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

„Am minimizat Realul, care nu a avut ocazii. Totuşi, nu am putut controla mingea, a fost greu pentru cei din apărare. Demonstrăm de ceva vreme că știm să concuram în meciuri dificile și să depășim momentele grele. Este un test pe care l-am trecut împotriva unui adversar de nivel înalt.

Vrem să ne supunem rivalul, dar uneori păţim şi noi asta. Primul nostru obiectiv este să ne apărăm cu mingea. Azi nu am putut. După există un al doilea obiectiv, să ne apărăm fără minge şi am fost extraordinari. Real Madrid nu a avut ocazii de gol. Concluzia este că am fost extraordinari fără minge, de aceea este o victorie foarte importantă.

Sunt mulțumit de rezultat, dar nu atât de mult de joc. Acest rezultat 0-1 schimbă puțin situația dublei manșe, dar văd un Real Madrid puternic, foarte puternic fizic. Real Madrid este favorită”, a declarat Xavi la conferinţa de presă, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și