Închide meniul

Carlo Ancelotti, despre viitorul său: „Naționala Braziliei mă apreciază, dar vreau să-mi duc contractul cu Real Madrid până la final”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 14:51

Carlo Ancelotti, despre viitorul său: Naționala Braziliei mă apreciază, dar vreau să-mi duc contractul cu Real Madrid până la final”

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a vorbit despre viitorul său. Tehnicianul celor de la Real Madrid este văzut drept viitorul selecționer al naționalei Braziliei, însă italianul a recunoscut că momentan se gândește doar la contractul pe care îl are cu formația din Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Chelsea pe 12, respectiv 18 aprilie.

Carlo Ancelotti, despre viitorul său: „Naționala Braziliei mă apreciază, dar vreau să-mi duc contractul cu Real Madrid până la final”

„Echipa este bine. Internaționalii și-au revenit bine și suntem pregătiți să facem față acestei părți a sezonului. Lucrul rău a fost accidentarea lui Mendy, dar vom munci pentru a o rezolva.

Nu sunt surprins că există aceste zvonuri (n.r. în legătură cu preluarea naționalei Braziliei). Nu mă afectează, nu mă îngrijorează. Sunt încă aici până când Real Madrid îmi va permite să fiu aici. Sunt foarte bine și simt dragostea președintelui, a suporterilor și a jucătorilor. Avem două luni rămase din acest sezon și apoi sper să putem continua.

Realitatea este că naționala Braziliei mă apreciază și mă bucură acest lucur, îmi dă mari speranțe, dar trebuie să respect contractul pe care îl am la Real Madrid”, a declarat antrenorul italian, potrivit presei din Spania.

Reclamă

Carlo Ancelotti mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2024.

Gonzalo Montiel, jucătorul care a dat golul care a făcut-o pe Argentina campioană mondială, a fost acuzat de viol

Gonzalo Montiel, fundaşul argentinian care a executat lovitura de departajare decisivă în finala cu Franţa, la Cupa Mondială 2022, a fost acuzat de viol.

Montiel (26 de ani) face obiectul unei plângeri pentru viol în faţa justiţiei argentiniene. Presupusele fapte datează de la 1 ianuarie 2019, în timpul unei petreceri de celebrare a zilei de naştere a lui Montiel şi sunt descrise drept „abuz sexual cu acces carnal agravat de un grup de persoane”.

Reclamă 4 / 0/3

Totul s-ar fi întâmplat în casa jucătorului, potrivit avocatei victimei, Raquel Hermida, şi a terminologiei utilizate în mod obişnuit în Sistemul judiciar argentinian, scrie news.ro.

Montiel, care joacă la Sevilla FC din 2021, a purtat în trecut culorile lui River Plate (2016-2021). Postul de radio argentinian Radio 10 a difuzat mai multe mesaje audio transmise de reclamantă în urma presupuselor fapte.

În aceste mesaje poate fi auzită vocea victimei care spune: „M-am trezit la ora şase seara şi mi-au spus că m-au violat. Nu mi-am amintit absolut nimic”, se aude femeia, care plânge. „Am petrecut săptămâni, luni, încercând să-mi amintesc lucrurile pe care mi le-au spus. Mi-au spălat creierul pentru a încerca să-l acopăr pe acest fiu de c…”, a adăugat victima în înregistrările audio.

„Nu-i pot uita faţa, nu ştiu dacă a fost doar el sau au fost 20 de persoane care m-au violat. Au petrecut săptămâni întregi sunându-mă, ameninţăndu-mă. Era o maşină la uşa casei mele şi mi-era frică să nu mă împuşte. Am primit telefoane peste telefoane de la mama lui şi de la persoane anonime, care mi-au spus că, dacă Montiel va avea probleme în carieră, voi fi împuşcată în cap”, a continuat victima în mărturiile făcute publice de Radio 10.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și