Închide meniul

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei! Anunţul preşedintelui Federaţiei: „E preferatul nostru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 22:40

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei! Anunţul preşedintelui Federaţiei: „E preferatul nostru!

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Carlo Ancelotti este dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei. Preşedintele Federaţiei de Fotbal a statuli sud-ameican a confirmat faptul că actualul manager al celor de la Real Madrid este principala lui ţintă. Contractul tehnicianul italian cu gruparea madrilenă expiră la finalul sezonului următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti o antrenează pe Real Madrid din 2021, după ce şi-a încheiat avenura la Everton.

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Brazilia a dezvăluit că principala sa ţintă este Carlo Ancelotti. Ednaldo Rodrigues a declarat că îl urmăreşte pe tehnicianul italian al lui Real Madrid, dorind să afle dacă este dispus să părăsească gruparea madrileană.

Mai mult decât atât, preşedintele Federaţiei a transmis un mesaj clar, şi anume faptul că Ancelotti este primul pe lista sa.

„Nu spun că Ancelotti are o ofertă de la noi, însă verificăm dacă își dorește să vină. Avem un plan A și spun asta în premieră, sincer. Nu are rost să ascundem asta, Ancelotti este favoritul nostru”, a declarat Carlo Ancelotti, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

Brazilia a rămas fără selecţioner, după Campionatul Mondial din Qatar. Tite a plecat de pe banca sud-americanilor, iar în locul său a fost Ramon Menezes, ca interimar.

Dacă va accepta să preia naţionala Braziliei, Carlo Ancelotti ar fi la prima aventură ca selecţioner. Acesta a antrenat numai echipe de club, din Italia, Anglia, Franţa, Germania sau Spania.

Carlo Ancelotti, după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei

Carlo Ancelotti a oferit declarații după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei, după demiterea lui Tite. Don Carlo susține că vrea să respecte contractul pe care îl are cu Real Madrid, ce expiră în vara lui 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 – n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final”, a spus Ancelotti.

„Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, a precizat „Carletto”, citat adesea în presa braziliană ca un potenţial viitor antrenor al Braziliei.

Ancelotti a spus însă că nu-l cunoaşte pe preşedintele federaţiei braziliene. „Nu-l cunosc, dar dacă vrea să vorbească cu mine, îl voi întâlni cu plăcere”, a spus el. „Nu mă surprinde că există zvonuri de genul acesta şi nu mă îngrijorează.

Este destul de clar: voi rămâne aici atâta timp cât Real Madrid îmi va permite să continui aici. Simt foarte mult sprijin din partea preşedintelui, a suporterilor şi a jucătorilor, atmosfera este foarte calmă în jurul meu, iar şi eu sunt foarte calm. Acum avem două luni şi jumătate pentru a încerca să câştigăm titluri”, a subliniat tehnicianul italian.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și