Închide meniul

OFICIAL | Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid! Anunţul momentului în fotbalul mondial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2021, 20:08

OFICIAL | Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid! Anunţul momentului în fotbalul mondial

DPA Images / Adam Davy via hepta

Confesiunile lui Carlo Ancelotti din timpul pandemiei: ”Ce trăim acum este un război”

  • Carlo Ancelotti, noul antrenor de la Real Madrid
  • Anunţul făcut de „galactici”

UPDATE: Carlo Ancelotti este noul antrenor al lui Real Madrid. Anunţul a fost făcut de spanioli, prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul va antrena în următoarele trei sezoane pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

UPDATE: Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Carlo Ancelotti a semnat deja contractul cu Real Madrid. Fostul antrenor de la Everton va semna cu formația blanco până în 2024. Fiul său, Davide Ancelotti, va face parte din staff.

Reclamă

Carlo Ancelotti, dorit de Real Madrid. Florentino Perez pregăteşte un comeback de senzaţie. Vrea să îl readucă pe antrenorul cu care Real Madrid a câştigat al 10-lea trofeu UEFA Champions League.

Florentino Perez îl vrea pe Carlo Ancelotti în locul lui Zinedine Zidane. Antrenorul francez şi-a dat demisia după ce au apărut neînţelegeri între el şi preşedintele celor de la Real Madrid.
Carlo Ancelotti a mai antrenat Real Madrid între 2013 şi 2015. Antrenorul italian a câştigat UEFA Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi o Cupă a Spaniei.

Carlo Ancelotti, dorit de Real Madrid

Conform celor de la Mundo Deportivo, Carlo Ancelotti se află pe lista lui Florentino Perez. Tehnicianul lui Everton se bate pentru postul de antrenor cu un alt italian. Antonio Conte se află şi el pe lista celor de la Real Madrid, după ce a luat titlul cu Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid

Zinedine Zidane a plecat la finalul acestui sezon de la Real Madrid. Printr-o scrisoare deschisă, Zidane a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei. „Plec deoarece clubul nu-mi oferă încrederea de care am nevoie”, spune Zidane, în scrisoarea pe care o adresează suporterilor echipei.

Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung”, a explicat el.
Zidane crede că un lucru foarte important a fost uitat: ceea ce a construit la Real şi, în special, relaţia sa cu jucătorii şi cu oamenii care lucrează în jurul echipei.

„M-am născut un învingător şi am fost aici pentru a câştiga trofee, dar dincolo de asta sunt fiinţele umane, emoţiile, viaţa şi am senzaţia că aceste lucruri nu au fost apreciate şi că nu s-a înţeles că dinamica unui mare club se menţine aşa. Într-un fel, chiar mi s-au adus reproşuri”, regretă francezul.

„Mi-aş fi dorit ca relaţia mea cu clubul şi cu preşedintele, în ultimele luni, să fie puţin diferită de cea a altor antrenori. Nu ceream privilegii, desigur că nu, ci un pic mai multă memorie. Astăzi, viaţa unui antrenor pe banca unui club mare este de două sezoane, nu mult mai mult. Pentru a dura mai mult, relaţiile umane sunt esenţiale, sunt mai importante decât banii, mai importante decât faima, mai importante decât orice. Trebuie să ai grijă de asta„, adăugat antrenorul.

Clubul Real Madrid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, despărţirea de antrenorul Zinedine Zidane.

Real Madrid anunţă că Zinedine Zidane a decis să pună capăt acualului său mandat de antrenor principal al clubului nostru. Acum trebuie să îi respectăm decizia şi să ne exprimăm recunoştinţa pentru profesionalismul, devotamentul şi pasiunea sa de-a lungul anilor şi pentru ceea ce înseamnă el pentru Real Madrid. Zidane este una dintre marile legende ale clubului Real Madrid şi moştenirea sa se extinde dincolo de ceea ce a realizat ca antrenor şi ca jucător la clubul nostru. El este conştient că are un loc în inimile fanilor Real Madrid şi că va avea întotdeauna o casă la Real Madrid„, se arată în comunicat.

Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!