Închide meniul

Carlo Ancelotti, ironizat de antrenorul unei echipe de liga a patra: „E mai bătrân, nu are dreptate!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 9:58

Carlo Ancelotti, ironizat de antrenorul unei echipe de liga a patra: E mai bătrân, nu are dreptate!”

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City - Real Madrid

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti, ironizat de antrenorul unei echipe de liga a patra. Real Madrid a învins-o pe CP Cacereno, formație din liga a patra spaniolă, scor 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul s-a jucat pe terenul modestei grupări din vestul Regatului. Victoria a fost adusă de Rodrygo, cu un gol înscris abia în minutul 69. Brazilianul a luat pe cont propriu o acțiune și a finalizat-o cu stil, șutând la vinclu din interiorul careului.

Carlo Ancelotti, ironizat de antrenorul unei echipe de liga a patra

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a încercat să găsească scuze pentru victoria chinuită a echipei sale. Tehnicianul italian s-a plâns în repetate rânduri de condițiile precare ale terenului.

„A fost imposibil de jucat pe acest teren. Nu poți juca așa fotbal. Pentru mine ăsta nu e fotbal, e alt sport. E bine pentru fani că echipele mai mici au șansa de a juca cu echipele mari, dar vrem să vedem meciuri frumoase”, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Răspunul antrenorului de la micuța echipă nu s-a lăsat prea mult așteptat: „Nu are dreptate. Eu cred că e fotbal. În plus, Ancelotti este mai bătrân, sunt sigur că a jucat pe terenuri mult mai rele decât acesta”, a spus Julio Cobos, antrenorul lui CP Cacereno.

Reclamă

„Real Madrid a suferit foarte mult în această seară, nu a avut deloc un meci ușor. Totul a fost decis de o acțiune individuală”, a completat antrenorul lui Cacereno.

Conform site-urilor de specialiate, 849 de milioane de euro valorează lotul lui Real Madrid. De cealaltă parte, lotul lui CP Cacereno este cotat la 2.6 milioane de euro.

Carlo Ancelotti a refuzat naționala Braziliei

Carlo Ancelotti a refuzat naționala Braziliei! Antrenorul lui Real Madrid a anunţat că vrea să rămână la clubul spaniol până la expirarea contractului său, în iunie 2024, în ciuda zvonurilor care îl dau favorit pentru a prelua naţionala Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

Ancelotti este dorit la naţionala Braziliei, pentru a-l înlocui pe Tite, demis după eliminarea de la Cupa Mondială.

„Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, eu trăiesc prezentul. Pentru moment sunt fericit la Madrid, avem multe obiective în acest sezon. Am contract până la 30 iunie 2024 şi, dacă Real Madrid nu mă dă afară, eu nu plec”, a spus el.

În vârstă de 63 de ani, Carlo Ancelotti şi-a început anul trecut al doilea mandat pe banca lui Real Madrid. Le-a mai pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chesea, PSG, Bayern, Napoli şi Everton.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și