Închide meniul

Carlo Ancelotti recunoaşte supremaţia Premier League: „Nu ştu când se vor opri” + Prima reacţie după încheierea perioadei de mercato

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 15:49

Carlo Ancelotti recunoaşte supremaţia Premier League: „Nu ştu când se vor opri + Prima reacţie după încheierea perioadei de mercato

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci al lui Real Madrid

Profimedia Images

Carlo Ancelotti recunoaşte supremaţia Premier League. Managerul lui Real Madrid a declarat faptul că Anglia are cel mai puternic campionat, iar celelalte ligi se luptă în zadar pentru a se apropia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premier League a fost lider detşata şi în această perioadă de mercato. Echipele din Anglia au cheltuit cei mai mulţi bani pe transferuri, în frunte cu Manchester United şi Chelsea.

Carlo Ancelotti recunoaşte supremaţia Premier League

Carlo Ancelotti a dezvălui că Premier League, pe lângă faptul că este un campionat bogat, este şi unul „curat”. În Anglia, suporterii fac o atmosferă frumoasă, fără violenţă sau scandaluri, iar acest fapt este remarcat de antrenorul lui Real Madrid, care în trecut le-a pregătit pe Everton şi Chelsea.

„Nu ştiu când se vor opri. Obiectivul, pentru toate celelalte ligi, nu doar pentru La Liga, este să se apropie de ei prin îmbunătăţirea stilului de joc, a atmosferei, a stadioanelor noi, şi toate fără violenţă. Premier League a avansat în ceea ce priveşte vânzarea drepturilor TV, a devansat celelalte ligi, este o atmosferă bună, fără violenţă, cu stadioane pline. Au un avantaj şi obiectivul ceorlalte campionate este să îmbunătăţească toate aceste aspecte”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după încheierea perioadei de mercato

Carlo Ancelotti s-a declarat mulţumit de transferurile oficializate în acestă vară. În ciuda vânzării titularului de bază, şi anume Casemiro, antrenorul „Galacticilor” a mărturisit că nu îşi mai dorea alţi jucători.

Reclamă

„Nu am avut nicio dezamăgire în privinţa aducerii altor jucători. Am evaluat situaţiile lui Casemiro şi Asensio, dar sunt fericit pentru că cei care au rămas se vor întoarce în acest an. Sunt mulţi jucători cu un singur an rămas în contract, dar nu este o problemă asta”, a mai spus Carlo Ancelotti, citat de aceeaşi sursă dată mai sus.

Real Madrid a efectuat două transferuri de răsunet în această vară. „Galacticii” şi-au asigurat serviciile lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco, în schimbul a peste 80 de milioane de euro. Totodată, Antonio Rudiger a sosit liber de contract pe Santiago Bernabeu, după despărţirea de Chelsea.

La capitolul plecări, „Los Blancos” s-au despărţit în această vară de Casemiro, plecat la Manchester United, şi de Luka Jovic, care s-a transferat la Fiorentina.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu învață de la Carlo Ancelotti! Selecționerul României, practică la Real Madrid

Edi Iordănescu învață de la Carlo Ancelotti! Din informațiile AS.ro, selecționerul României a dat o fugă până în Spania, pentru o săptămână de practică la Real Madrid. Din câte se pare, antrenorul primei reprezentative a mers la câștigătoarea Champions League pentru a „fura meserie” de la cel mai bun, Carlo Ancelotti, chiar la invitația tehnicianului italian.

Iordănescu este impresionat de stilul lui Ancelotti și este încântat că poate să petreacă o perioadă de timp alături de tehnicianul italian. Din sursele noastre, Edi se află de trei zile la Madrid și, din câte se pare, stă cam tot timpul pe lângă antrenorul campioanei Spaniei. Iordănescu jr. a asistat la toate antrenamentele și petrece majoritatea timpului cu Ancelotti. Conform informațiilor AS.ro, selecționerul României va asista și la meciul celor de la Real Madrid cu Betis.

Edi Iordănescu este hotărât să scoată naționala României din impas și a considerat că o săptămână alături de Ancelotti îl poate ajuta în perspectiva jocurilor care urmează pentru prima reprezentativă. Tricolorii vor întâlni, în finalul acestei luni, Finlanda, în direct la Antena 1, și Bosnia Herțegovina.

Recomandări
  • Carlo Ancelotii recunoaşte supremaţia Premier League
  • Ce a declarat despre transferurile lui Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și