Închide meniul

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top! Real Madrid ar putea avea un nou antrenor din sezonul viitor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 18:54

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top! Real Madrid ar putea avea un nou antrenor din sezonul viitor

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool - Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top la finalul actualului sezon. Este vorba despre Selecao, naționala Braziliei. Astfel, Real Madrid ar putea avea un nou tehnician din sezonul 2023/2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul italian se află pe banca madrilenilor din iulie 2021, însă se gândește serios să plece de pe „Bernabeu” la finalul actualei stagiuni.

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top! Real Madrid ar putea avea un nou antrenor din sezonul viitor

Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti s-a înțeles deja cu naționala Braziliei și va deveni noul selecționer din vară. Deși a avut parte de un an 2022 fantastic, câștigând titlul în Spania și Liga Campionilor, don Carlo și Real Madrid nu se descurcă excelent în 2023.

Doar pe locul secund în La Liga, la 8 puncte deja în spatele rivalei Barcelona, sezonul este departe de a fi unul pe placul fanilor madrileni.

În acest context, tehnicianul italian este pregătit de o nouă aventură în fabuloasa sa carieră: preluarea Selecao, cea mai titrată națională de fotbal din lume, cu 5 titluri de campioana mondială la activ.

Reclamă

Deși mai are contract cu Real Madrid până în 2024, campioana Spaniei este de acord să-l lase pe Ancelotti în Brazilia. Selecao a renunțat la serviciile lui Tite, după ce naționala Braziliei a avut un nou parcurs modest la Campionatul Mondial din Qatar. Formația sud-americană a fost eliminată în „sferturi” de Croația, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

Carlo Ancelotti nu renunţă la titlu, după Mallorca – Real Madrid 1-0: „Nu s-a terminat!”

Carlo Ancelotti a vorbit despre şansele la titlu ale lui Real Madrid, după înfrângerea cu Mallorca. Managerul italian susţine că mai sunt multe meciuri de jucat în campionat, iar echipa sa se va lupta pentru victorie în fiecare partidă rămasă.

Real Madrid a ratat şansa de a se apropia de Barcelona, liderul din La Liga. „Galactici” au suferit o înfrângere-şoc pe terenul celor de la Mallorca, Marco Asensio ratând şi o lovitură de la punctul cu var.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti a oferit primele declaraţii, după ultima partidă a echipei sale. Întrebat despre şansele la titlu în Spania, managerul italian susţine că încă mai sunt şanse, deşi Barcelona se poate distanţa la opt puncte, dacă va reuşi să o învingă pe Sevilla.

„Fiecare meci pe care îl jucăm este foarte important. Acum trebuie să ne concentrăm pe Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care vrem să îl câştigăm, şi după vom lupta în campionat până la final. Nu este nimic terminat încă, sunt multe meciuri rămasede disputat. În fiecare meci ni se poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în partida cu Mallorca”, a declarat Carlo Ancelotti, pentru as.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și