Închide meniul

Carlos Bilardo a fost testat pozitiv cu Covid-19! Anul trecut, a fost operat de două ori pe creier

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2020, 7:42

Carlos Bilardo a fost testat pozitiv cu Covid-19! Anul trecut, a fost operat de două ori pe creier

EFE

Ghinion pentru Carlos Bilardo

Anunţul a fost făcut de o sursă apropiată de familia acestuia, citată de francezii de la lequipe.fr. "Este asimptomatic şi se simte bine", susţine sursa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, Carlos Bilardo a fost supus la două intervenţii pe creier

Bilardo este un mare ghinionist. A fost infectat cu coronavirus după ce, anul trecut, a fost supus la două intervenţii pe creier.

Ultima apariţie publică a lui Bilardo datează de la începutul lunii aprilie 2019, când fostul tehnician a participat la o cină alături de jucători cu care a câştigat CM în 1986, pe vremea când acesta era selecţioner.  

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și