Închide meniul

Cât ghinion pentru Ciprian Tătăruşanu. Căpitanul naţionalei s-a accidentat şi nu a mai fost adversarul lui Neymar

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2020, 19:49

Reclamă
Cât ghinion pentru Ciprian Tătăruşanu. Căpitanul naţionalei s-a accidentat şi nu a mai fost adversarul lui Neymar

Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la spate

Românul era titularul lui Lyon din meciurile jucate în această competiţie. Era anunţat în primul 11 şi împotriva lui PSG, dar a resimţit dureri şi a fost scos din lot pe ultima sută de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a ratat finala Cupei Ligii

"Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la spate şi nu a putut fi 100% în această seară", se arată într-o postare de pe Twitter a lui Olympique Lyon. 

A fost o surpriză şi pentru jurnaliştii francezi, care se aşteptau să îl vadă pe Tătăruşanu între buturi. "Anunţat titular cu PSG, portarul lui OL, Ciprian Tătăruşanu, s-a accidentat. În locul lui a apărut Anthony Lopes. Românul s-a 'rupt' joi seară, când se executau lovituri de la 11 metri", se specifică în France Football.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și