Închide meniul

Caz șocant în Anglia! Dele Alli, bătut în propria casă și amenințat cu un cuțit. Care e starea jucătorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 5:22

Caz șocant în Anglia! Dele Alli, bătut în propria casă și amenințat cu un cuțit. Care e starea jucătorului

DPA Images / John Walton via hepta

Caz șocant în Anglia! Dele Alli, bătut în propria casă și amenințat cu un cuțit. Care e starea jucătorului

Cei doi bărbați au fost înarmați cu două cuțite și au reușit să fure bijuterii și ceasuri. Ei l-au lovit cu pumnul în față pe Alli, dar acesta a scăpat, din fericire, doar cu răni ușoare. Evenimentul s-a petrecut miercuri seară, în cartierul Barnet din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dele Alli, bătut și jefuit de hoți în propria casă

Alături de Alli în casă se mai afla și fratele său, Harry Hickford, dar și cele două iubite ale lor, împreună cu un alt prieten.

”Poliția a fost anunțată miercuri, 13 mai, la ora 00:35, pentru a raporta un jaf la o casă din Barnet. Doi bărbați au reușit să pătrundă în casă și să fure bijuterii și ceasuri.

Unul dintre bărbați, care are 20 de ani, a suferit răni faciale minore, însă nu a necesitat tratament spitalicesc. Cercetările continuă”, a spus un purtător de cuvând al Poliției, potrivit SkySports.

Dele Alli se va întoarce curând la antrenamentele lui Tottenham. Premier League ar putea reveni în luna iunie, atunci când sportul de elită din Marea Britanie a primit undă verde din partea Guvernului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și