Închide meniul

Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur! Mesaj de pe covorul roșu

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 22:04

Reclamă
Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur! Mesaj de pe covorul roșu

Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur!

Profimedia

Iată ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur! Jucătorul de la Manchester City, anunțat de unele voci drept câștigător al trofeului, a vorbit despre controversa creată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua galei, Fabrizio Romano a dezvăluit că Vinicius nu va câștiga prestigiosul trofeu. Vesta a venit ca un trăsnet pentru Real Madrid, care a decis să nu își mai trimită delegația la gala de la Paris.

Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur!

Întrebat despre controversele create în jurul galei, dar și despre faptul că a fost anunțat drept câștigător, Rodri a transmis că nu știe nimic despre aceste informații.

Starul de la Manchester City, care a câștigat EURO 2024 alături de selecționata Spaniei, a spus și că nu a avut nicio emoție în ziua galei.

„Nu știu nimic. Am fost foarte liniștit toată ziua. A fost foarte dificil pentru mine să ajung aici. E o decizie care nu depinde de mine. Dacă mă susțin, bine, dacă nu…”, a spus Rodri, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă

Gala de decernare a Balonului de Aur 2024, de la Paris, poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Potrivit unui clasament apărut pe rețelele de socializare, Rodri va câștiga marele trofeu, în timp ce Vinicius se va clasa doar pe locul al 2-lea.

Detaliul care l-ar fi făcut pe Rodri câştigătorul Balonului de Aur 2024, în detrimentul lui Vinicius!

S-a aflat care ar fi detaliul care l-ar fi făcut pe Rodri câştigătorul Balonului de Aur 2024, în detrimentul lui Vinicius!

În clasamentul pentru Balonul de Aur contează nu numai performanţele individuale, ci şi rezultatele echipei şi fair-play-ul. Vinicius ar fi pierdut Balonul de Aur la capitolul fair-play.

Reclamă

Totodată, Sindicatul FIFPro ar fi făcut lobby pentru ca Rodri să câştige trofeul. Vestea că Vinicius nu a câştigat Balonul de Aur a venit ca un cutremur pentru Real Madrid.

O delegaţie madrilenă de 50 de persoane, din care făceau parte şi preşedintele clubului, Florentino Perez, antrenorul Carlo Ancelotti şi Vinicius era pregătită să decoleze spre Paris atunci când Real a aflat că starul brazilian nu va primi Balonul de Aur. Imediat a venit decizia lui Perez de a boicota evenimentul.

Vinicius a dorit să participe la Gală, chiar dacă ştia că nu a câştigat, dar nu a fost lăsat de Florentino Perez! Florentino Perez i-a interzis oricărui reprezentant al lui Real Madrid să participe la evenimentul de la Paris.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:14 29 oct.

VIDEOAVS – FC Porto 0-5 a fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:07 29 oct.

Rodri, primul spaniol care a câștigat Balonul de Aur după 64 de ani! A intrat și în istoria lui Manchester City

23:53

Denis Alibec, prima reacție după 3-2 cu Universitatea Craiova! Care a fost secretul din spatele victoriei

23:44

FotoRodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Prima reacţie a spaniolului după ce a primit trofeul: „O seară magică pentru mine”

23:40

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Costel Gâlcă după Farul – Universitatea Craiova 3-2!

23:21

Gafa de proporţii din timpul Galei Balonul de Aur 2024! Jucătorul pe care organizatorii l-au confundat cu Rodri!

1 „Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0 2 Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor! 3 VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!” 4 Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului 5 Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!” 6 Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0
Citește și