Închide meniul

Ce a făcut LASK Linz, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League! Rezultatul obţinut în derby-ul Salzburg

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2024, 22:32

Reclamă
Ce a făcut LASK Linz, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League! Rezultatul obţinut în derby-ul Salzburg

Ce a făcut LASK Linz, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League

LASK Linz - Salzburg/ Profimedia

LASK Linz a evoluat în campionatul Austriei, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League. Următoarea adversară a roş-albaştrilor din cupele europene a pierdut derby-ul cu Salzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu LASK Linz, pentru un loc în grupa de Europa League. Partida tur va fi joi, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ce a făcut LASK Linz, înaintea confruntării cu FCSB din Europa League

LASK Linz a primit vizita celor de la Salzburg, vicecampioana Austriei. Viitoarea adversară a FCSB-ului a fost învinsă la limită, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Yeo, în minutul 64.

După trei etape disputate din noul sezon din campionatul Austriei, LASK Linz are trei puncte. Echipa antrenată de Thomas Darazs a învins-o în prima etapă pe Union Gurten, scor 3-0, pierzând ulterior duelul cu Hartberg, scor 1-2.

Pentru LASK Linz, duelul cu FCSB va fi primul din cupele europene, din acest sezon. Formaţia austriacă a fost direct calificată în play-off-ul Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

Allard Lindhout, un arbitru de 36 de ani, va conduce partida LASK Linz – FCSB. Olandezul va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Joost van Zulien și Rogier Honig, în timp ce rezervă va fi Marc Nagtegaal. Cei doi oficiali din camera VAR vor fi Clay Ruperti şi Alex Bos.

La meciul cu FCSB, în lotul lui LASK Linz ar putea fi şi Jerome Boateng, potrivit informaţiilor oferite de presa din Austria. Antrenorul austriecilor a oferit detalii despre fostul star al lui Bayern Munchen:

„Nu a jucat încă. Dacă avem nevoie de el, va fi gata să ne ajute. Cu siguranță nu va putea juca 90 de minute”, a spus Thomas Darazs.

Reclamă

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB! UEFA a confirmat

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB, manşa tur din play-off-ul Europa League. Campioana României a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 preliminar UEFA Champions League, dar îşi continuă parcursul european în play-off-ul Europa League.

După înfrângerea cu Sparta Praga, scor 2-3, Valentin Creţu a primit cartonaş galben pentru proteste. În primă fază, chiar şi oficialii celor de la FCSB au crezut că fundaşul dreapta este suspendat.

Potrivit golazo.ro, Valentin Creţu va fi eligibil pentru meciul cu LASK Linz, în ciuda cartonaşului galben primit. FCSB a primit şi confirmarea de la UEFA. Concret, s-a repetat situaţia în care s-a aflat şi Joyskim Dawa turul trecut.

O dată la două tururi preliminare din cupele europene, UEFA şterge un galben. Astfel, dacă Valentin Creţu va fi avertizat în duelul din Austria, el va fi suspendat pentru partida retur de pe teren propriu.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertimsentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și