Închide meniul

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că rămâne la Rangers! Mesajul scurt al fiului „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 19:53

Reclamă
Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că rămâne la Rangers! Mesajul scurt al fiului Regelui”

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că mijlocașul rămâne la Rangers

Ianis Hagi a revenit la Rangers / rangers.co.uk

Ianis Hagi a postat un mesaj scurt pe conturile oficiale de socializare, imediat după ce Gică Hagi a confirmat faptul că internaționalul român de 24 de ani va rămâne la Rangers și în sezonul viitor. Fiul „Regelui” a dat de înțeles că se simte foarte bine la trupa din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Ianis Hagi ar pleca de la Rangers la finele sezonului. Borussia Monchengladbach sau Celta Vigo ar fi fost interesate de serviciile internaționalului român.

Ce a postat Ianis Hagi, după ce Gică Hagi a confirmat că rămâne la Rangers

Pentru a pune punct informațiilor conform cărora ar urma să plece de la Rangers, Ianis Hagi a postat un scurt mesaj pe contul oficial de Instagram. Fiul „Regelui” a dat astfel de înțeles că este fericit la trupa scoțiană, în ciuda faptului că nu bifează prea multe minute în această perioadă.

„Împreună ca o singură inimă!”, este mesajul postat de Ianis Hagi pe Instagram, mesaj însoțit de o fotografie de grup a jucătorilor de la Rangers.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă

Postarea lui Ianis Hagi a avut loc la scurt timp după ce Gică Hagi a avut o intervenție furibundă. „Regele” a declarat că fiul său nu va pleca de la Rangers, mărturisind chiar că mijlocașul de 24 de ani și-a prelungit contractul cu gruparea de pe Ibrox, fiind extrem de apreciat de scoțieni.

Gică Hagi l-a certat pe Marius Niculae și a vorbit despre situația lui Ianis Hagi

Gică Hagi s-a supărat şi l-a certat pe Marius Niculae. Totul a plecat de la o afirmaţie a lui Marius Niculae legată de Ianis Hagi.

Marius Niculae a spus că Ianis Hagi ar putea ajunge la Farul Constanţa. „Regele” s-a enervat şi l-a admonestat pe Marius Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

„Scoate o prostie pe piaţă, nu e normal. Asta poate deveni ştire. E angajat la Federaţie (n.r.: Marius Niculae). Vorbesc despre un jucător (n.r.: Ianis Hagi), care şi-a reînnoit contractul acum două luni.

A zis Marius că poate să vină şi la noi. Ianis nu poate să vină şi la noi. El e jucătorul lui Rangers, nu pleacă împrumut. E jucător valoros. Dacă Rangers i-a prelungit contractul înseamnă că e un jucător foarte-foarte valoros.

Nu vă mai jucaţi cu cuvintele. Nici eu nu vorbesc. E un jucător important şi e păcat să aruncăm lucruri neadevărate, superficiale, zvonuri.

Ianis până să se lovească a fost cel mai bun tânăr jucător (n.r.: din campionatul Scoţiei).

E o prostie (n.r.: ce a spus Marius Niculae), trebuie să intervin. Te rog frumos, nu te juca aşa uşor”, a spus Gică Hagi, extrem de nervos, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și