Închide meniul

Ce au scris turcii despre Marius Şumudică după ce antrenorul român a dansat în tribune

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 12:53

Reclamă
Ce au scris turcii despre Marius Şumudică după ce antrenorul român a dansat în tribune

Ce au scris turcii despre Marius Şumudică după ce antrenorul român a dansat în tribune

Marius Șumudică, la finalul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică nu a putut fi prezent pe bancă la meciul lui Gaziantep cu Alanyaspor din deplasare. Elevii lui au câştigat cu 3-0, Maxim şi Drăguş fiind printre marcatori. Iată ce au scris turcii despre Marius Şumudică după ce antrenorul român a dansat în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu a rezistat şi şi-a etalat iar mişcările în tribune, la finalul meciului, fiind foarte fericit că Gaziantep a câştigat fără drept de apel.

Ce au scris turcii despre Marius Şumudică după ce antrenorul român a dansat în tribune

Șumudică a răspuns scandărilor din partea suporterilor după meci și i-a entuziasmat pe aceștia. Antrenorul român, care a obținut o nouă victorie, a fost foarte fericit.

Nu a putut să stea nemișcat în tribune timp de 90 de minute, iar apoi a sărbătorit victoria cu jucătorii săi în vestiar”, au notat jurnaliştii turci de la telgraf.net despre Marius Şumudică.

Reclamă

Marius Şumudică, circ pe aeroportul Otopeni cu jurnaliştii! S-a enervat şi a plecat: „Mi-e scârbă să mai vorbesc”

Marius Şumudică a făcut circ pe aeroportul Otopeni cu jurnaliştii. Antrenorul lui Gaziantep s-a enervat după o întrebare legată de Denis Drăguş la echipa naţională şi a plecat instantaneu de la interviu.

Marius Şumudică i-a certat pe jurnaliştii prezenţi pe aeroportul din Otopeni, acuzându-i că îl întreabă „tâmpenii”.

(n.r.: Oamenii cum percep ce aţi făcut la Gaziantep, ca o mică minune într-un timp atât de scurt?) Nu ştiu dacă e percepută aşa că în România văd că scrieţi că mă demit, voi asta ştiţi să faceţi, că asta sunteţi pregătiţi, că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro, dar voi calculaserăţi doar mânecile şi fermoarul. Că am pantofi roşii, parcă culoarea roşie nu mai există.

Reclamă 4 / 0/3

Dar asta e, asta scrieţi voi în România. Am văzut că sunt şi fel de fel de specialişti care îşi dau cu părerea. Nu mai am voie să vorbesc nimic de fotbalul din România că apar fel de fel de specialişti care contraatacă, dar ei când vorbesc despre alte echipe nu se văd.

„Orice vorbesc se denaturează”

Ştie persoana respectivă despre cine vorbesc. Să fie sănătos, eu îi doresc baftă în continuare şi să îşi vadă fiecare de treaba lui. 

În momentul de faţă pe mine nu mă interesează şi dacă mă întrebaţi de fotbalul românesc, sincer, nu mai vreau să vorbesc fiindcă nu am vorbit două luni de zile şi orice vorbesc se denaturează, scoateţi din context şi scrieţi numai ce vreţi. N-are rost.

(n.r.: despre echipa naţională) Le doresc baftă, sper să se califice, cred că meciul cu Israel va fi capital. Depinde ce face în seara asta Israel în Kosovo. Eu cunosc câţiva jucători din Israel care joacă în campionatul Turciei şi sunt la un nivel foarte bun. 

Noi ne gândim că s-a oprit campionatul în Israel şi nu se mai joacă. Sunt echipe care au jucat în cupele europene de la ei. Cred că sunt jucători pregătiţi. Cred că cu Elveţia nu vor aborda meciul cu cea mai bună echipă şi vor păstra, să joace cu România cu cea mai bună echipă fiindcă ăsta e meciul decisiv.

„Mă întrebaţi nişte tâmpenii”

Dacă România va reuşi să facă un egal sau să câştige, ne vom califica şi sper să ne calificăm. Îmi doresc din suflet să ne calificăm

(n.r.: Dansaţi şi dacă dă Drăguş un gol la naţională?) Dacă dansez? La botez că a născut nevastă-sa, am înţeles că soţia lui a născut şi la botez, când mă invită, o să dansez. Uite ce întrebare îmi pui. Dacă eu aşa mă manifest. Tu în timpul liber nu ai nicio plăcere? Aş vrea să fii în locul meu şi să pregăteşti un meci, să vezi cât de stresat eşti când pregăteşti meciul.

Reclamă

(n.r.: Ar trebui Iordănescu să mizeze pe Drăguş având în vedere forma din ultima perioadă?) Altă întrebare idioată, dar chiar idioată. Cum să vin eu să îi spun lui Iordănescu ‘Bagă-l pe Drăguş’? Mă vezi vreodată? Iordănescu e antrenor, el decide. Îmi puneţi întrebări care nu-şi au rostul şi care creează polemică. Mă întrebaţi nişte tâmpenii, mi-e şi scârbă să mai vorbesc”, a spus Marius Şumudică pe aeroport, după care a plecat imediat.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și