Închide meniul

Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2022, 23:48

Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului!

S-a aflat când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Care va fi primul său meci în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită / Colaj Instagram

S-a aflat ce contract a semnat Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. Portughezul de 37 de ani va juca, până în 2025, în tricoul echipei care a câștigat de nouă ori titlul în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărțirea cu „scântei” de Manchester United, CR7 a semnat o înțelegere fabuloasă. Va fi plătit regește la noua sa echipă. A devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Ce contract a semnat Cristiano Ronaldo, la 37 de ani, cu Al-Nassr

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat informațiile prezentate în ultimele zile de Marca. Ronaldo a parafat o înțelegere pe doi ani și jumătate și va avea un salariu anual de 200 de milioane de euro. Sunt incluse aici și diferite bonusuri.

Este cel mai mare salariu care a fost plătit, vreodată, în fotbal!„, asigură Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă

Cel mai bun jucător din lume tocmai a semnat cu Al-Nassr„, au anunțat oficialii clubului pe contul de Twitter.

Aceştia au revenit cu un mesaj mai complex, care a fost postat pe rețelele sociale și de Cristiano Ronaldo.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al Nassr”, au mai transmis oficialii de la Al-Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit portughezilor de la ojogo.pt, care citează CBS și presa din Arabia Saudită, Ronaldova fi prezentat mâine (n.r. sâmbătă, 31 decembrie), la meciul dintre Al Nassr și Al Khaleej, care va începe de la ora 19:30 (n.r. ora României).

Al-Nassr își face o echipă de vis

Al-Nassr își construiește o echipă de top, iar pe lângă Cristiano Ronaldo, au mai adăugat pe listă un alt star din fotbalul european. Este vorba despre N’Golo Kante, mijlocașul care a devenit campion mondial cu Franța în 2018, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei sale la momentul respectiv.

N’Golo Kante, ajuns la 31 de ani, își va încheia contractul cu Chelsea, actuala sa echipă, la sfârșitul sezonului, și astfel va fi liber să își aleagă orice altă destinație, dacă nu va alege prelungirea înțelegerii pe Stamford Bridge.

Publicația spaniolă AS.com susține că Al-Nassr este pregătită să îl transfere liber de contract pe N’Golo Kante. Sursa citată anterior susține că deși a scris istorie în tricoul lui Chelsea, cucerind Liga Campionilor, mijlocașul francez nu ar spune pas unei mutări în Arabia Saudită.

Totodată, sunt șanse ca N’Golo Kante să continue și pe Stamford Bridge, ținând cont de faptul că s-a simțit excelent în perioada petrecută la Londra. Francezul evoluează la Chelsea din 2016, atunci când era transferat de la Leicester, la vremea respectivă proaspăt campioană în Premier League.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo este noul jucător al lui Al-Nassr
  • Ce contract a semnat starul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și