Închide meniul

Ce diferenţe între România şi Ungaria! Maghiarii joacă fotbal cu 1.000 de fani în tribună

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 16:01

Ce diferenţe între România şi Ungaria! Maghiarii joacă fotbal cu 1.000 de fani în tribună

Twitter

Claudiu Bumba e jucătorul lui Kisvarda

  • 1.000 de oameni în tribune la ultimul meci al lui Kisvarda
  • Bumba a marcat 3 goluri în acest sezon

Mijlocaşul ofensiv anunţat că 1.000 de oameni au fost prezenţi în ţara vecină la partida câştigată de Kisvarda, 1-0 cu Ujpest. Românul este cel care a marcat golul victoriei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bumba: Au fost 1.000 de fani la meci

"Sincer, şi noi am primit vestea cu 2-3 zile înainte de meci, chiar nu ştiam că vor fi suporteri la meci si sincer ne-a surprins şi pe noi această decizie, a venit de la Federaţie, doar că se ştia că al patrulea loc va fi ocupat de câte un suporter, nu vor putea sta unul lângă celălalt, dar aţi văzut că după gol toţi erau unul lângă altul şi nu s-a mai ţinut cont de aceste restricţii. 

Cam 1.000 de spectatori, 25% din capacitatea stadionului, s-a şi scris că s-au vândut toate biletele care au fost disponibile. "Sincer, mi se pare prea multă prudenţă în România şi prea multă frică şi teamă de acest virus. Aici eu chiar nu am simţit acest lucru, noi practic nici nu am făcut pauză prea mare, de când s-a întrerupt campionatul. 

Reclamă

Noi am început antrenamentele, doar că ne-au spus să stăm aici, în oraş, să nu ieşim, să nu plecăm, să nu prea avem contact cu alte persoane. Simt oamenii că nu prea au teamă, nu se poartă măşti, nu e ca şi când văd la ştiri prin România că ar fi", a spus Bumba, la Telekomsport. 

Bumba a disputat 23 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru Kisvarda. El şi-a trecut în cont 3 goluri şi 3 pase decisive. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”