Închide meniul

Ce frumuseţe! Un puştiulică a consolat portarul: ”Lasă, nu e vina ta!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 22 august 2022, 11:26

Ce frumuseţe! Un puştiulică a consolat portarul: ”Lasă, nu e vina ta!”

O frumusețe de imagine

La finalul partidei Defensa y Justicia – Boca Juniors, 0-1, un băiețel a driblat forțele de ordine și a mers să-l consoleze pe portarul gazdelor, Ezequiel Unsain, care a primit gol în ultimele secunde de joc!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Defensa y Justicia s-a ținut tare în meciul de pe propriul teren, contra celor de la Boca Juniors, ba chiar a avut posesie mai bună, dominând la raportul ocaziilor de poartă, 12-6. 0-0 până în minutele de prelungire, când, pe un contraatac, balonul a ajuns la Luis Vazquez și, deși acesta nu a avut o execuție de manual, a reușit să strecoare mingea, chinuit, pe lângă portarul Ezequiel Unsain, când toată lumea se pregătea să meargă spre vestiare. După acest rezultat, cu 15 etape scurse, Boca e parcată pe locul 8, iar Defensa y Justicia pe 23, fără victorie în ultimele cinci meciuri.

La finalul jocului, însă, un puștiulică argentinian a arătat de ce e frumos fotbalul. A intrat pe gazon, ”driblând” forțele de ordine și a mers direct către portarul gazdelor, aflat în genunchi, cu mâinile pe teren, vădit supărat. Cel mic s-a așezat și el, l-a luat în brațe pe Unsain și, conform goalkeeperului, i-a spus: ”Lasă, nu-i nimic, nu e vina ta!”. Apoi l-a îmbrățișat.

Peste câteva secunde, acolo a ajuns și colegul lui Ezequiel, Nazareno Colombo, care l-a îmbărbătat și, tustrei, jucători și băiețel, au plecat spre centrul terenului. Pentru că nimeni nu știe cum  îl chema pe cel mic, cei de la Defensa y Justicia au cerut sprijinul pe rețele de socializare, pentru a afla cine a fost cel care a încercat să aducă un zâmbet pe chipul unui portar cu gol luat în minutul 92.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și