Închide meniul

Ce l-a aşteptat acasă! Soţia lui Ciro Immobile, tort în forma Ghetei de Aur câştigată de fotbalistul lui Lazio

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 15:55

Ce l-a aşteptat acasă! Soţia lui Ciro Immobile, tort în forma Ghetei de Aur câştigată de fotbalistul lui Lazio

Instagram Jessica Melena

Ciro Immobile a primit un tort în forma Ghetei de Aur

  • Soţia lui Ciro Immobile i-a făcut acestuia cadou un tort în forma Ghetei de Aur câştigată de italian
  • Immobile este primul fotbalist din Serie A care câştigă acest trofeu de la Francesco Totti în 2007

Ciro Immobile- Primul golgheter de la Totti

Pentru prima dată în ultimii 5 ani, cel mai letal marcator al continentului european nu îmbracă tricoul Barcelonei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o performanţă încredibilă de 36 de goluri, Ciro Immobile a devenit primul fotbalist din 2009 până în prezent care a reuşit să depăşească performanţele lui Ronaldo, Messi şi Suarez.

Atacanţii din La Liga au dominat 11 din ultimele 12 sezoane, făcând ca ultimul succes al celor din Serie A să fie triumful din 2007 al legendarului Francesco Totti, căpitanul celor de la AS Roma.

Reclamă

În ciuda faptului că echipa sa Lazio a pierdut pe final lupta pentru titlu, Immobile nu şi-a ieşit din formă şi a reuşit să marcheze de 7 ori în ultimele 5 meciuri, asigurându-şi titlul de golgether al Europei.

Reclamă

Immobile şi soţia sa- Un cuplu minunat

Ciro Immobile este doar al treilea jucător din Serie A care reuşeşte această performanţă după Totti şi Luca Toni, campionatul italian fiind mult mai recunoscut pentru atitudinea defensivă a echipelor.

Soţia sa, Jessica Melena, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu tortul făcut cadou soţului său cu mesajul: "Alături de tine la fiecare pas"

Reclamă 4 / 0/3

La rândul său, fotbalistul lui Lazio şi-a împărtăşit gândurile pe pagina sa proprie: "Îi mulţumesc soţiei mele care ajutat şi m-a susţinut prin cele mai dificile zile şi copiilor mei care m-au făcut să zâmbesc chiar şi atunci când lucrurile nu mergeau bine".

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!
Serie A • 25 oct., 8:54
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia