Închide meniul
VIDEO

Ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf fanilor după ce a pierdut derby-ul din Azerbaidjan: „E normal să fie supăraţi”. Primele declaraţii după Qarabag – Neftchi Baku 3-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2022, 9:38

Reclamă
Ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf fanilor după ce a pierdut derby-ul din Azerbaidjan: „E normal să fie supăraţi. Primele declaraţii după Qarabag – Neftchi Baku 3-1

Ce le-a transmis Laurenţiu Reghecampf fanilor după ce a pierdut derby-ul din Azerbaidjan: "E normal să fie supăraţi". Primele declaraţii după Qarabag - Neftchi Baku 3-1

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de după Qarabag - Neftchi Baku 3-1 / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) a pierdut derby-ul din Azerbaidjan. Qarabag – Neftchi Baku s-a încheiat cu scorul de 3-1, în etapa a 8-a a campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenorului român a condus la pauză. Israfilov a deschis scorul în minutul 24. Totuşi, campioana en-titre a revenit spectaculos în repriza a doua şi a marcat pe bandă rulantă. Kady (56), Zoubir (68) şi Kwabena (74) au înscris golurile victorie lui Qarabag.

Qarabag – Neftchi Baku 3-1 | Ce a spus Laurenţiu Reghecampf după ce a pierdut derby-ul din Azerbaidjan

„Este păcat, am făcut o primă repriză foarte bună. Am înscris un gol şi am avut câteva şanse foarte bune de a mai marca. În a doua repriză am fost depăşiţi. Cred că jucătorii noştri trebuie să înţeleagă că un meci durează 90 de minute, trebuie să luptăm până în ultima secundă. În repriza secundă am făcut multe greşeli. Am pierdut primul meci împotriva lui Qarabag, felicitări lor, dar în următorul meci vom fi mult mai puternici.

Acum am multe gânduri, trebuie să analizez şi apoi mă voi întâlni cu jucătorii şi vom discuta. Au fost două reprize diferite, am jucat foarte slab după pauză.

Pentru mine nu este numai o înfrângere de două ori mai grea, este maximum. Am pregătit acest meci pentru a câştiga şi cred că fanii au văzut asta. După meci am fost la suporteri şi le-am spus că sunt incredibili, la fiecare partidă sunt alături de noi. Este normal să fie supăraţi, şi eu sunt! Pot spune doar că în următorul meci trebuie să fim mai buni şi să o învingem pe Qarabag”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Reclamă

Ca urmare a acestui rezultat, Neftchi a rămas pe locul secund în campionatul din Azerbaidjan, la trei puncte în spatele lui Qarabag. Liderul are şi o restanţă de disputat. A fost primul meci în care Reghecampf a revenit pe bancă după scandalul uriaş cu Anamaria Prodan

Ce au transmis oficialii de la Neftchi Baku, după bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Clubul Neftchi Baku a fost informat de scandalul dintre antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, iar oficialii susţin că l-au contactat pe tehnicianul român, după imaginile scandaloase apărute în presă.

Presa din Azerbaijan a publicat informaţii legate de scandalul iscat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Jurnaliştii s-au întrebat dacă oficialii clubului azer la care antrenează tehnicianul român vor lua o decizie după scandalul imens din urmă cu câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku”, au scris cei de la sportinfo.az.

„Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă”, notează aceeaşi sursă citată mai sus.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut într-o parcare din Snagov. Ulterior, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și