Închide meniul

Ce lovitură! Un fost campion cu FCSB a prins transferul carierei! A ajuns în curtea celor de la City

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 aprilie 2021, 7:30

Ce lovitură! Un fost campion cu FCSB a prins transferul carierei! A ajuns în curtea celor de la City

profimediaimages

Daniel Georgievski, fostul jucător al lui FCSB, a semnat cu Melbourne City

Transferul s-a realizat în cursul zilei de ieri și a fost anunțat de cei de la Melbourne pe pagina lor de Instagram. Georgievski a ajuns la liderul din Australia de la Western Sydney. Fostul jucător de la FCSB a câștigat titlul cu rivala din oraș, Melbourne Victory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putem confirma astăzi faptul că l-am semnat pe Daniel Georgievski”, au anunțat cei de la Melbourne City pe pagina lor de Twitter.

Melbourne City este deținută de gigantul City Football Group, din care face parte și echipa lui Pep Guardiola, Manchester City. Pe lângă cele două formații, City Football Group mai deține echipe precum New York City, Montevideo City, Mumbai City, Girona, Troyes, Yokohama Marinos, Sichuan Jiuniu și Lommel SK.

Daniel Georgievski este campion cu FCSB

Din părinți macedoneni, Georgievski s-a născut în Australia și a ajuns în România în 2012, fiind adus de FCSB, liber de contract, de la HNK Sibenik.

Reclamă

Georgievski a câștigat campionatul cu FCSB în 2012/2013 și 2013/2014. Fundașul dreapta a câștigat și Supercupa României cu echipa lui Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și