Închide meniul

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 16:39

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Cristiano Ronaldo / Profimedia

  • Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, în etapa a 24-a din campionatul Arabiei Saudite. Grație acestei victorii, Al Nassr, formația superstarului portughez rămâne în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Al Raed continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa condusă de Marius Șumudică ocupă locul 11, cu 26 de puncte obținute în 24 de meciuri.

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după 4-0 cu echipa lui Marius Șumudică

După meci, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor prezenți pe stadion, dar și felicitându-și coechipierii pentru jocul foarte bun.

Reclamă

„O victorie grozavă! Felicitări, echipă! Mulțumiri speciale fanilor, care au fost incredibili ca de fiecare dată”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare, imediat după victoria cu 4-0 împotriva echipei lui Marius Șumudică.

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed: „Un om deschis şi extrem de respectuos!”

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, după terminarea duelului din prima ligă din Arabia Saudită. Cu toate acestea, „Şumi” susţine că nu i-a cerut el tricoul lui CR7, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

Reclamă

Marius Şumudică a purtat o scurtă conversaţie cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului dintre Al Nassr şi Al Raed. Antrenorul român s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a avut şansa de a-l întâlni pe starul lusitan, despre care şi-a făcut o impresie foarte bună.

Tehnicianul român de la Al Raed a dezvăluit că CR7 i-a lăsat o impresie foarte bună.

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Reclamă 4 / 0/3

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului
Fotbal • 11 apr., 22:58
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 21:23
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova: „N-aş vrea să fiu răutăcios!”
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi!
Liga 1 • 7 apr., 17:00
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!