Închide meniul

Ce nebunie! Nasser al Khelaifi, întâlnire de gradul zero cu Zinedine Zidane. Marele antrenor e aşteptat cu braţele deschise la PSG

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 17:29

Ce nebunie! Nasser al Khelaifi, întâlnire de gradul zero cu Zinedine Zidane. Marele antrenor e aşteptat cu braţele deschise la PSG

Nasser al Khelaifi, întâlnire de gradul zero cu Zinedine Zidane

Profimedia

Nasser al Khelaifi, întâlnire de gradul zero cu Zinedine Zidane

Nebunie în fotbalul mondial. Zinedine Zidane este favorit să îl înlocuiască pe Mauricio Pochettino, care e tot mai tentat să revină în Premier League, unde e dorit de Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, şefii lui PSG au luat deja legătura cu „Zizou” şi s-au întâlnit cu acesta, notează Marca. Întâlnirea a avut loc la Paris, iar sursa citată notează că cele două părţi s-au înţeles foarte bine, astfel că sunt şanse mari ca marele antrenor francez să îi pregătească pe Messi, Neymar şi Mbappe dacă vicecampioana va rămâne fără principal.

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Citește și:

Zinedine Zidane, răspuns final pentru Manchester United

Manchester United a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l aduce pe Old Trafford pe Mauricio Pochettino. PSG nu vrea să îl lase să plece gratis, iar poziţia antrenorului e una clară: s-ar întoarce în acest moment în Premier League.

Reclamă

Pentru asta, patronii „Diavolilor Roşii” sunt obligaţi să plătească o clauză de reziliere de aproximativ 12 milioane de euro, susţine manchestereveningnews.co.uk. Totuşi, United nu a făcut o ofertă oficială pentru Pochettino, care chiar azi aterizează la Manchester, pentru duelul cu City.

Iniţial, Zinedine Zidane a reprezentat opţiunea familiei Glazer, dar Zizou a anunţat clar că are doar două variante la care se gândeşte: PSG şi naţionala Franţei. Astfel, dacă Pochettino ar pleca la United, uşa lui Zidane la PSG ar fi larg deschisă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și