Închide meniul

Ce revenire! George Puşcaş, gol pentru pentru Reading la primul meci ca titular după 3 luni! Cum a marcat

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 19:47

Ce revenire! George Puşcaş, gol pentru pentru Reading la primul meci ca titular după 3 luni! Cum a marcat

DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş

  • George Puşcaş, titular după 3 luni la Reading
  • Cum a marcat atacantul român

George Puşcaş a început ca titular la Reading în partida cu Blackburn. Iar românul şi-a făcut simţită prezenţa în teren. În minutul 24, George Puşcaş l-a învins pe Kaminski, după ce a primit o pasă perfectă de la Joao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Video AICI cu golul lui George Puşcaş.

Din cauză accidentării, George Pușcaș a jucat în doar 13 meciuri pentru Reading în actuala stagiune şi a marcat doar de două ori. În 2021, mai bifase câteva minute cu Bristol City, Middlesbrough şi Wycombe. George Pușcaș a fost ținut departe de gazon în ultimele luni de o pubalgie şi a fost nevoit să se opereze la o clinică din Germania. 

Reclamă

George Puşcaş vrea să revină la naţională

George Puşcaş speră să fie chemat de Mirel Rădoi la echipa naţională, pentru startul în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.  România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 cu Macedoniei de Nord, pe 25 martie, și cu Germania, pe 28 martie, iar peste alte trei zile naționala noastră va întâlni şi Armenia. Rădoi l-a asaltat cu telefoane în perioada în care a fost accidentat. 

"Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv", a spus Puşcaş despre Grupa în care se află România. 

Reclamă

George Pușcaș are 20 de selecții la naționala mare a României și a reușit să înscrie opt goluri sub tricolor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România - Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a "tricolorilor"
Echipa naţională • 22 mart., 20:58
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România – Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a „tricolorilor”
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia
Echipa naţională • 20 mart., 19:11
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: „Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari - Sampdoria 0-1
AntenaPLAY • 16 mart., 19:38
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!