Închide meniul

Ce revenire! George Puşcaş, gol pentru pentru Reading la primul meci ca titular după 3 luni! Cum a marcat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 19:47

Ce revenire! George Puşcaş, gol pentru pentru Reading la primul meci ca titular după 3 luni! Cum a marcat

DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş

George Puşcaş a început ca titular la Reading în partida cu Blackburn. Iar românul şi-a făcut simţită prezenţa în teren. În minutul 24, George Puşcaş l-a învins pe Kaminski, după ce a primit o pasă perfectă de la Joao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Video AICI cu golul lui George Puşcaş.

Din cauză accidentării, George Pușcaș a jucat în doar 13 meciuri pentru Reading în actuala stagiune şi a marcat doar de două ori. În 2021, mai bifase câteva minute cu Bristol City, Middlesbrough şi Wycombe. George Pușcaș a fost ținut departe de gazon în ultimele luni de o pubalgie şi a fost nevoit să se opereze la o clinică din Germania. 

George Puşcaş vrea să revină la naţională

George Puşcaş speră să fie chemat de Mirel Rădoi la echipa naţională, pentru startul în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.  România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 cu Macedoniei de Nord, pe 25 martie, și cu Germania, pe 28 martie, iar peste alte trei zile naționala noastră va întâlni şi Armenia. Rădoi l-a asaltat cu telefoane în perioada în care a fost accidentat. 

"Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv", a spus Puşcaş despre Grupa în care se află România. 

Reclamă

George Pușcaș are 20 de selecții la naționala mare a României și a reușit să înscrie opt goluri sub tricolor.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și