Închide meniul

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la Al Ahli. Suma uriașă cu care l-au convins arabii să semneze

Mihai Ispas Publicat: 28 martie 2021, 6:13

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la Al Ahli. Suma uriașă cu care l-au convins arabii să semneze

Sport Pictures via Hepta

Laurenţiu Reghecampf se umple de bani la arabi

  • Reghecampf a revenit în Arabia Saudită
  • El va fi antrenorul lui Mitriță

Laurențiu Reghecampf a semnat după lungi negocieri cu Al Ahli. Clubul saudit l-a convins atunci când oferta a ajuns la o sumă impresionantă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, salariu anual de 4 milioane de dolari

Reghecampf va primi în total 12 milioane de dolari pentru cei 3 ani de contract, scrie gsp.ro. Din acești bani, Reghe își va plăti singur staff-ul. 

Antrenorul român o va prelua pe Al Ahli de pe locul 7. Al Ahli are 5 eșecuri la rând și se află la 13 puncte de liderul Al Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, dar și a lui Reghecampf. 

Reclamă

Fostul jucător al lui AC Milan, senegalezul M'Baye Niang, este cel mai valoros jucător pe care îl va pregăti Reghe la noua echipă. Acesta este cotat la 10 milioane de euro. Este urmat de Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro. 

Laurenţiu Reghecampf, la a 4-a experienţă în ţările arabe

Reclamă

Reghecamp se află la a patra experiență în țările arabe. Între 2017 și 2020, a antrenat în Emirate, la Al Wahda și Al-Wasl. În 2014-2015, după despărțirea de FCSB, a fost antrenorul lui Al Hilal, în Arabia Saudită. 

Înainte să semneze cu Al Ahli, Reghecampf a fost dorit și de mai multe echipe din Liga 1, inclusiv de Craiova. 

"Am avut mai multe discuţii cu Mihai Rotaru, şi la mine, în Abu Dhabi, şi la el acasă… Am vorbit de foarte multe ori. Dar aş vrea să puneţi stop la această discuţie. Nu mă interesează deocamdată să mă întorc în România”, a dezvăluit Reghecampf la finalul anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile