Închide meniul

Ce scrie presa din Slovenia despre interesul lui Gigi Becali pentru Alexandru Creţu: "Poate pleca la gigantul României!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 15:50

Ce scrie presa din Slovenia despre interesul lui Gigi Becali pentru Alexandru Creţu: "Poate pleca la gigantul României!"

Profimediaimages

Alexandru Creţu este dorit de Gigi Becali la FCSB

În prezent la Maribor, Creţu poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, dar şi ca fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Alexandru Crețu ar putea pleca la fosta campioană europeană, gigantul României, la care s-a dus recent Ante Vukusic. Maribor aproape sigur nu va primi niciun cent în schimbul fostului jucător de la Olimpija.

Contractul îi expiră în vara, nu a semnat unul nou, iar Steaua îl dorește și l-ar putea obține gratuit. Singură întrebare este dacă Crețu este interesat de oferta. Nu cu mult timp în urmă, a refuzat-o pe CFR Cluj. Dar Steaua este Steaua…", scriu jurnaliştii sloveni.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Creţu a bifat în actualul sezon 19 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile, reuşind să înscrie de două ori şi să ofere două pase decisive.

Maribor nu a dorit să renunțe la Alexandru Crețu

Conform impresarului jucătorului, Maribor preferă să-l țină până în vară pe Crețu, chiar dacă îl vor pierde liber, pentru a lua campionatul și a merge în preliminariile Champions League.

Reclamă

”Alexandru a intrat în ultimele șase luni de contract, dar cei de acolo vor să-i prelungească înțelegerea pentru că este un jucător de bază.

Maribor preferă să-l țină până la vară, dacă nu vrea să prelungească, și să-l piardă liber, pentru a-i ajuta în lupta la titlu, decât să ia câteva sute de mii de euro pe el”, spunea impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Presa din Slovenia scrie despre interesul lui Becali pentru Alexandru Creţu
  • Maribor nu vrea să renunţe încă la fotbalistul de 28 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și