Închide meniul

Ce se întâmplă cu Florin Niţă, după ce Sparta Praga l-a pus pe lista de transferuri! Portarul nu a bifat niciun meci în acest sezon

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 14:17

Reclamă
Ce se întâmplă cu Florin Niţă, după ce Sparta Praga l-a pus pe lista de transferuri! Portarul nu a bifat niciun meci în acest sezon

Ce se întâmplă cu Florin Niţă, după ce Sparta Praga l-a pus pe lista de transferuri

Florin Niţă/ Profimedia Images

Florin Niţă a fost anunţat de Sparta Praga că poate să-şi găsească o nouă echipă. Portarul român nu a bifat niciun meci în actuala stagiune pentru trupa cehă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă evoluează la Sparta Praga din 2018. Cehii îl transferau atunci de la FCSB, în schimbul sumei de aproximativ 1,3 milioane de euro.

Ce se întâmplă cu Florin Niţă, după ce Sparta Praga l-a pus pe lista de transferuri

Presa din Cehia anunţă faptul că deşi Sparta Praga l-a anunţat pe Florin Niţă să-şi găsească un nou angajament, portarul va rămâne la trupa cehă. Fostul goalkeeper de la FCSB nu şi-a găsit altă echipă, şi astfel va mai aştepta până la finalul sezonului.

„Florin Niță și Ladislav Krejci Sr. nu fac parte din lotul pentru a doua parte a sezonului, așa cum era de așteptat. Ambii jucători aveau deja permisiunea clubului să-și găsească alte echipe, însă acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că procesul continuă.

În cazul portarului român, clubul își dorește chiar să îl lase să plece gratis, chiar dacă mai are contrct. Depinde doar de experimentatul portar, dacă va putea să își găsească un angajament”, anunţă presa din Cehia.

Reclamă

Florin Niţă a bifat ultimul meci oficial pentru Sparta Praga pe 21 noiembrie 2021, în partida din campionat de pe terenul celor de la Slovacko. Portarul a ratat şi ultima acţiune a echipei naţionale, deoarece nu a fost convocat de Edi Iordănescu la partidele amicale cu Slovenia şi Moldova.

Ciprian Tătăruşanu, „problema” lui AC Milan. Gazzetta dello Sport

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au analizat campania de transferuri a campioanei Italiei şi au tras o concluzie surprinzătoare. Potrivit acestora, Ciprian Tătăruşanu ar fi „problema” lui AC Milan.

Portarul român în vârstă de 36 de ani a devenit titularul lui Sefano Pioli după accidentarea de lungă durată suferită de Mike Maignan. Cu Tătăruşanu între buturi, rossonerii sunt neînvinşi în ultimele cinci etape din Serie A. Totuşi, duminică au ratat in extremis victoria pe San Siro, cu AS Roma. Au condus cu 2-0 până în minutul 87, dar au fost egalaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Fără a muta pe piaţa transferurilor, Milan are nevoie de un nou miracol„, este titlul articolului de deschidere de pe Gazzetta dello Sport.

„După ce a câştigat meritat campionatul, cu siguranţă, şi a profitat de erorile macroscopice ale lui Inter, AC Milan a avut două puncte critice: un atacant central care să îl ajute pe Giroud şi un portar mai de încredere decât Tătăruşanu. Origi a venit să rezolve prima problemă. Pentru a doua, Milan s-a bazat pe noroc. Aşa cum repetă adesea conducătorii clubului, bugetul este important şi banii au fost investiţi pentru a cumpăra altceva„, subliniază Stephen Barigelli pentru gazzetta.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și