Închide meniul

Ce se întâmplă cu Neymar și Mbappe. Anunțul presei din Franța

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 11:09

Ce se întâmplă cu Neymar și Mbappe. Anunțul presei din Franța

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via hepta

Ce se întâmplă cu Neymar și Mbappe. Anunțul presei din Franța

În ultima perioadă s-a discutat de plecarea celor doi la Barcelona, respectiv Real Madrid, dar criza economică generată de pandemie face ca cei doi fotbaliști să rămână în capitala Franța și din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar și Mbappe vor rămâne la PSG

În cazul lui Mbappe a intervenit președintele Nasser Al-Khelaifi. Acesta nu dorește să îl vândă pe starul francez, asta deși Mbappe mai are contract până în vara lui 2022. Real Madrid este pregătită să îl achiziționeze dacă următoarele negocieri privind prelungirea contractului vor eșua.

De cealaltă parte, Neymar își dorește să revină la Barcelona, dar catalanii nu dispun de fonduri suficiente pentru a-l readuce pe Camp Nou. PSG ar accepta câteva concesii, dar costurile tranzacției ar fi prea mari pentru iberici.

Neymar și Mbappe vor fi succesorii lui Messi și Ronaldo

Arsene Wenger susține că Neymar și Kylian Mbappe, fotbaliștii lui PSG, vor fi cei care mai buni jucători în următorii ani.

”Nu am văzut niciodată jucători ca Messi și Ronaldo care să iasă din situațiile dificile atât de ușor, dar cred că domnia lor se va încheia curând. O nouă generație vine din spate și succesorii lor sunt în aceeași echipă, francezul Mbappe și brazilianul Neymar”, a spus Wenger, pentru Talksport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și