Închide meniul

Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns. Anamaria Prodan: „Vom sta la discuții”

Alex Ioniță Publicat: 29 august 2023, 16:28

Reclamă
Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns. Anamaria Prodan: Vom sta la discuții”

Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns. Impresara fotbalistului, Anamaria Prodan, a vorbit despre viitorul jucătorului care este legitimat, în prezent, la formația care joacă în prima ligă din China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Wuhan Three Towns se confruntă cu mari probleme financiare. Patronii echipei au anunțat că, de la data de 1 septembrie, nu vor mai investi bani la club. Aceștia doresc să cedeze echipa campioană a Chinei pe gratis. Astfel, viitorul lui Nicolae Stanciu este incert, având în vedere salariul mare pe care îl încasează românul.

Ce se întâmplă cu Nicolae Stanciu, după problemele de la Wuhan Three Towns. Impresara fotbalistului a dezvăluit că acesta nu va reveni în România

Impresara lui Nicolae Stanciu, Anamaria Prodan, a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit că fotbalistul echipei naționale nu va reveni în fotbalul intern. Aceasta a menționat că echipele care joacă în Liga 1 nu și-ar permite să îl plătească pe fostul jucător de la FCSB. În momentul de față, potrivit impresarei, Stanciu înceasează un salariu de peste două milioane de euro, pe sezon.

„El mai are trei luni de contract, se termină campionatul și este plătit la zi. Nu are unde să plece, nu are cum să îl ia FCSB sau CFR Cluj. Echipele din România nu își permit să îl plătească pe Stanciu. Nimeni nu are bani să îi achite salariul în momentul acesta, să se înțeleagă foarte bine.

Când se va termina campionatul acolo și dacă se va întâmpla ceva acolo, cu echipa lui, atunci, cu siguranță, vom sta la discuții cu orice echipă care este interesată de achiziționarea lui Stanciu.

Reclamă

Toate echipele din România îl vor pe Stanciu, absolut de toate. Dar, dacă ai salariu de peste 2 milioane de euro, cumva ar trebui să vedem cine și-l permite”, a spus Anamaria Prodan, pentru iamsport.ro.

Probleme pentru Nicolae Stanciu! Patronii lui Wuhan Three Towns îşi retrag finanţarea!

Wuhan Three Towns este campioana en-titre în campionatul chinez. Ea a cucerit titlul imediat după ce a obţinut promovarea în prima ligă chineză, sub comanda antrenorului spaniol Pedro Morilla.

Potrivit ziare.com, cedarea gratis a campioanei Chinei reprezintă un alt exemplu al crizei financiare cu care se confruntă fotbalul chinez.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul actual a început în China cu doar 16 echipe, faţă de 18 câte au fost sezonul trecut. Wuhan Three Towns se află pe locul 6, cu 39 de puncte din 24 de etape. Shanghai Port e lider, cu 53 de puncte obţinute în 24 de etape.

Cariera impresionantă a lui Nicolae Stanciu

Fotbalistul echipei naționale a jucat ultima dată în România pentru FCSB. Actuala vicecampioană a României l-a vândut în august 2016 la belgienii de la Anderlecht. Atunci, aceștia îi plăteau suma de 9,7 milioane de euro lui Gigi Becali.

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna martie a anunul 2022. Atunci, oficialii grupării din China l-au cumpărat pe mijlocaș de la Slavia Praga, pentru suma de 4 milioane de euro. În cariera sa, fotbalistul cotat la 5,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli și Slavia Praga.

În perioada petrecută în liga din China, Stanciu a adunat 56 de partide pentru cei de la Wuhan Trhree Towns. În cadrul acestor meciuri a reușit să marcheze de 11 ori și să ofere 26 de pase decisive.

De asemenea, Nicolae Stanciu se poate lăuda cu o colecție impresionantă de trofee. Cele mai multe au fost câștigate în tricoul celor de la FCSB. Alături de echipa patronată de Gigi Becali, mijlocașul a câștigat: două titluri de campion în Liga 1, două Cupe ale Ligii, două Cupe ale României și o Supercupă. În palmaresul fotbalistului se mai regăsesc: o Supercupă a Belgiei, un titlu de campion al Belgiei (ambele alături de Anderlecht), două titluri de campion al Cehiei, o Cupă a Cehiei (câștigate cu Slavia Praga), un titlu de campion al Chinei și o Supercupă a Chinei (alături de Wuhan Three Towns).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și